Viljuška za podizanje oplate stola

Viličica za podizanje koristi se za podizanje oplata stola prema gore i dolje ili s jednog kata na drugi. Bilo da je u praznom stanju ili sa stolom na ploči, vilica uvijek visi u vodoravnom položaju na dizalici. Na taj način omogućuje se sigurno iskrcavanje iz kamiona, kao i nesmetano pomicanje ploča duž građevne konstrukcije.

Detalji o proizvodu

Viljuška za podizanje oplate stola

Primjena: sustav oplate od ploča


Informacije o Proizvodu

Viličica za podizanje koristi se za podizanje oplata stola prema gore i dolje ili s jednog kata na drugi.

Bilo da je u praznom stanju ili sa stolom na ploči, vilica uvijek visi u vodoravnom položaju na dizalici. Na taj način omogućuje se sigurno iskrcavanje iz kamiona, kao i nesmetano pomicanje ploča duž građevne konstrukcije.


Značajke

▪ Jednostavan transport

Preklopni krakovi vilice omogućuju kompaktne dimenzije utovara i ostavljaju prostor za materijal oplate. Zbog integrirane opreme za podizanje viljušku možete odmah koristiti.

▪ Prilagodljiv

Optimalna prilagodba vilica za podizanje na stolove s pločama koji se koriste. Drške vilice imaju funkciju vodoravnog i okomitog teleskopa.

▪ Uvijek vodoravno

Bez obzira jesu li pod punim opterećenjem ili u praznom stanju, ruke vilice uvijek ostaju u vodoravnom položaju. Nije potrebno ponovno postavljati prijenosnik, a ploče se mogu pomicati vodoravno.


Tehničke informacije

Težina: 800kg

Duljina: 6,5m-5,5m-3,5m

Dizalica može prevoziti teret između 1T i 1.5T.


Upute za korištenje

Viličica za podizanje posebno se koristi za podizanje jedinice oplate stola. Provjerite jesu li igle umetnute u predviđena mjesta prilikom uporabe.

Važno je napomenuti da se nosač koristi samo za podizanje jedinice oplate stola, a ne za drugu vrstu opreme. Kako bi se osigurala stabilnost oplate tablice, umetnite dva zupčanika između glavne grede. Ako je ova metoda neprikladna, možete postaviti i zupčanike izravno na glavnu gredu, tako da je oplata u vertikalnom položaju. Ipak, najbolje je izbjeći ovaj scenarij.

Nakon dovršetka izlijevanja betona za oplate stola, pomoću nosača podignite ga na gornju razinu.

05A


East Grace Tech jedan je od profesionalnih proizvođača i dobavljača visokokvalitetnih vilica za podizanje stola izrađenih u Kini. Opremljeni s mnogim visoko kvalificiranim zaposlenicima u našoj tvornici, srdačno vas pozdravljamo da od nas dobijete proizvode vrhunske kvalitete visoke čvrstoće.
Hot Tags: vilica za dizanje stola, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, vrhunske kvalitete, visoke čvrstoće, kvalificirani, proizvedeni u Kini

Pošaljite upit

You Might Also Like