Skela Cuplock pocinčani dvostruko horizontale

Skela Cuplock pocinčani dvostruko horizontale

FUNKCIJA: ti dijelovi su dio horizontale koja omogućavaju povećane nosivosti prijenosa nije moguće uz jednu cijev ili redovite dužnosti knjigama. Oni nude povećanu podršku za opterećenja i daske. SPECIFIKACIJA: različitih veličina od 5 ' 10 ' ili prilagoditi svojim potrebama. Debljina zida je 3.0/3.25mm...

Detalji o proizvodu

FUNKCIJA: ti dijelovi su dio horizontale koja omogućavaju povećane nosivosti prijenosa nije moguće uz jednu cijev ili redovite dužnosti knjigama. Oni nude povećanu podršku za opterećenja i daske.
SPECIFIKACIJA: različitih veličina od 5 #39; za 10and #39; ili prilagođene. Debljina zida je 3.0/3.25mm za opcije. Cijevi su zavareni lijevanjem završava.
Glavni materijal: kvaliteta čelične ili ugljični čelik Q235/Q345 ili drugim antifriz materijala.
PROIZVODNI proces: rezanje, automatsko zavarivanje, vruće cinčanje
KVALITETA garancije: OHSA / EN / AWS / ANSI-SSFI, više od 30 godina.

Istok milosti tehnologija je jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača visoke kvalitete skele cuplock pocinčani dvostruko horizontale u Kini. Opremljen s mnogo visokokvalificiranih radnika u našoj tvornici, dobro nam došli da se vrhunski proizvodi s visoke čvrstoće od nas.

Hot Tags: skela cuplock pocinčani dvostruko horizontale, Kina, tvornice, proizvođači, dobavljači, vrhunske kvalitete, velike čvrstoće, kvalificirani, se u Kini

Pošaljite upit

Mogli biste i voljeti