Vrste i funkcije skela

Jul 18, 2017
Vrste i funkcije skela

Na gradilištu često mogu vidjeti različite skele, svaka skela od karakteristika proizvoda različitih funkcionalnih namjena nisu isti, koja je razlika između skele? Koju vrstu gradilišta treba koristiti skelu? Kako bi se riješio problem skele, uvode se vrste i funkcije skele.

Uvođenje tipova i funkcija proizvoda skele

I. Sukladno smještaju objekta:

(1) Vanjska skela: Vanjska skela se podiže s tla duž periferije zgrade, koja se koristi za vanjsko zidanje i može se koristiti za vanjsku dekoraciju. Skele Njegovi glavni oblici su višestupni tip, tip okvira, tip mosta i tako dalje. Najčešće se koristi aplikacija s više bara, a drugi je okvir. Primjena mosta je najmanje.

(2) Unutar skele: skele u zgradi, svaka dovršena sloj zid, će biti prebačen na gornji kat, novi sloj zidanja, može se koristiti za unutarnju i vanjsku zidnu zidnu i uređenje interijera. U materijalu skele je malo, ali rastavljanje je česte, skele zahtijevaju lagano kretanje, rastavljanje je prikladno. Njegova struktura ima tip presavijanja, tip podvozja i tip okvira vrata i tako dalje.

Drugo, prema poziciji podrške i metodama podrške podijeljene:

(1) Konzolni tip: Skela, koja se podupire konzolnom metodom, ima sljedeće 3 vrste.

(2) postavljen na posebnu konzolni nosač;

(3) podignuta na posebnom trokutastom poprečnom konzolom;

(4) Postavite na nosivu konstrukciju sklopa nosača. Skele Noseća konstrukcija ima široki raspon tipa koji se pričvršćuju za kosu i vrh fiksiranog tipa.

Razvijena različitim namjenama:

(1) Vješanje skela s zidom: u gornjem ili srednjem ovjesu na zidu za podizanje skele.

(2) Ovjesni skelet: Skela suspendirana u konzolni nosač ili u tehničkoj strukturi.

(3) Pričvršćivanje podiznih skela ("penjanje"): pričvršćeni na inženjersku strukturu oslanjaju se na vlastitu opremu za podizanje kako bi se postigla skela za sklapanje i slijetanje.

(4) Vodoravno kretanje skela: Skela ili platforma okvir s pješačkim uređajem.

(5) Prema njegovim materijalima podijeljeni su: drveni skele, skele za skele s bambusima i metalni skele;

(6) Prema njegovom obliku struktura je podijeljena na: višepolne tipa, tip zdjele kopča, tip vrata, kvadratni tip, pričvrsni nosač skele i suspendirane skele. Gore je o vrstama i karakteristikama skele, ako trebate saznati više o relevantnom znanju i sadržaju skele u Changshi, možete pročitati "Changsha skele koji profesionalni" može vam pružiti više pomoći.