Kapacitet ležajeva skele je veći

Sep 21, 2017
Kapacitet ležajeva skele je veći


Nekoliko obilježja skela:

1) Jednostavan za ugradnju i demontažu, fleksibilna montaža. Budući da se duljina čelične cijevi lako prilagođava i pričvršćivač se lako spaja, može se prilagoditi različitim ravninama, fasadama zgrada i strukturama s skelama.

2) Kapacitet nosivosti je veći. Kada geometrijska dimenzija i konstrukcija skele zadovoljavaju zahtjeve specifikacije, nosivost jednostrukog stupca kolovoza skele je obično vrlo velika.

3) više ekonomično. Obrada je jednostavna, trošak jedne investicije je manji; Skele ako je geometrija skele pažljivo dizajnirana i radna brzina čelične cijevi je poboljšana, materijalna doza također može postići bolji ekonomski učinak. Okvir čelične cijevi pričvršćivača jednak je 15 kg po kvadratnom metru.

Skele imaju pouzdanu dvosmjernu sposobnost samoodbrane, tradicionalne skele za rješavanje nedostatka umjetnog zaključavanja, brzina rušenja čelične cijevi pričvrsni tip skele 8-10 puta, skele je zdjelica kopča skele 3-5 puta , Okomita raskrsna preciznost linije osi osovine i osi šipke skele je visoka, sila je razumna, nosivost je 4 puta veća od čelične cijevi, a to je dvostruko veći od zdjele tipa skela. Korištenje prekomjernog štapa može se koristiti s kopčom za zdjelu, krizantemskim okvirom međusobno. Skele su prikladne za: potporu građevinskom projektu oplate, skele za skele s izgradnjom cesta i mostova, vanjska zidna skela visokih i niskih zgrada, skladišni poligon, unutarnja i vanjska skela ukrašavanja i brodogradnje, pozornica itd.

Specifikacija skela:

Vertikalna šipka Specifikacija: Promjer cijevi φ48mm; 3.25mm; opća visina: 3,0 m, 2,4 m, 1,8 m, 1,5, 1,2 m. Svaki 600MM zavarivanje ima zvjezdani disk, jedan kraj je vanjsko kućište, skela s fiksnim djelovanjem vertikalnog pola. mogu se proizvesti i prema zahtjevima stranke.