Skele su lagane, fleksibilne i lako se rastavljaju

Aug 21, 2017
Skele su lagane, fleksibilne i lako se rastavljaju

U mnogim zgradama, skele su neophodna oprema, a zatim koja je klasifikacija i upotreba skela? Ljudi koji nemaju nikakvih kontakata nisu upoznati s tim dvama problemima.

Uvođenje tipova i funkcija skele

Sukladno lokaciji zgrade:

Vanjska skela: Vanjska skela se podiže duž periferije zgrade od tla, ne samo za vanjsko zidanje zidova, već i za vanjsku dekoraciju. Skele Njegovi glavni oblici su višestupni tip, tip okvira, tip mosta i tako dalje. Najčešće se koristi aplikacija s više bara, a drugi je okvir. Primjena mosta je najmanje.

Skele: Unutar skele podignute u zgradi, svaka je završila sloj zida, prenijet će se na gornji kat, novi sloj zidova, može se koristiti za unutarnju i vanjsku zidnu zidnu i unutarnju gradnju. U materijalu skele je malo, ali rastavljanje je česte, skele zahtijevaju lagano kretanje, rastavljanje je prikladno. Njegova struktura tipa ima sklopivi tip, prop tipa i vrata okvira tipa i tako na mnoge vrste.

Prema položaju i načinu oslanjanja: Konstrukcijski tip: Skela je poduprta suspendiranom metodom, a način odabira i podrške su sljedeće 3 vrste.

Skele (skele) se odnose na gradilište za radnike koji rade i rješavaju vertikalni i horizontalni transport različitih podignutih zagrada. Skele Opći naziv građevinske industrije, koji se odnosi na gradilište s vanjskim zidovima, unutarnjim uređenjem ili višim etažama, ne može se izravno konstruirati. Uglavnom za izgradnju osoblja raditi gore i dolje perimetar sigurnosne mreže održavanje i visine instalacije komponenti, skele i tako dalje, jasno je Shing, skele proizvodnje materijala obično su: bambusa, drva, čeličnih cijevi ili sintetičkih materijala. Neki projekti također upotrebljavaju skele kao predložak, uz oglašivačku industriju, općinske, cestovne i mosta, rudarstvo i ostale službe naširoko se koriste.

Skele Glavna uloga

1, tako da građevinsko osoblje u različitim dijelovima rada.

2, Skele se mogu gomilati i transportirati određeni broj građevinskih materijala.

3. Osigurajte sigurnost konstrukcijskog osoblja u visokom radu.

4, Skele kako bi se osiguralo da konstrukcijsko osoblje na visokoj visinskoj konstrukciji mora biti uporište.

5, za osoblje visokog uspona kako bi se osigurala zaštita perimetra.

6, Skele za visoku građevinsku osobu kako bi se osigurala platforma za istovar.

zahtjevi

1, imaju dovoljno širine ili površine, visinu koraka, udaljenost od zida.

2, s dovoljnom snagom, krutost i stabilnost skela.

3, struktura skele je jednostavna, lako se rastavlja i nosi, skele se mogu koristiti za mnogo puta promet.

4. Iskoristite vlastite i iznajmljene skele materijale za spremanje troškova skele.