Uloga skela u graditeljstvu

Jul 05, 2017
Uloga skela u graditeljstvu

Skela (skela) odnosi se na gradilište radnika za rad i rješavanje vertikalnog i horizontalnog transporta te podizanje različitih stenta. Zajednička terminologija u građevinarstvu, odnosi se na gradilište koje se koristi u vanjskim zidovima, uređenje interijera ili visoka visina ne može biti izravno gradnja mjesta. Uglavnom za izgradnju osoblja za rad i gore ili dolje ili vanjske sigurnosne mreže održavanje i ugradnju komponenata visoke visine, rekao je bijela je polica, skele proizvodni materijali su: bambus, drvo, čelični skele ili sintetički materijali. Neki projekti se također koriste kao predlošci za skele, osim reklamne industrije, općine, prometa, cesta i mostova, Materare skele i drugi odjeli su naširoko koristi.

【】 Glavni učinak】

1, tako da građevinski radnici u različitim dijelovima rada.

2, može slagati i transportirati određenu količinu građevinskog materijala.

3, kako bi se osiguralo da se građevinsko osoblje u visokom radu sigurnosti.

4, kako bi se osiguralo da građevinski radnici na visokoj nadmorskoj visini moraju biti uporište.

5, za osoblje visokog nadmorskog osoblja za osiguranje vanjskog zaštitnog okvira.

6, za visoku građevinsko osoblje kako bi se iskrcala platforma.

【Zahtjev】

1, ima dovoljno širine ili površine, visina gomile, udaljenost od zida.

2, imaju dovoljnu čvrstoću, ukočenost i stabilnost.

3, struktura skele biti jednostavna, Skele lako rastaviti i rukovanje, mogu se koristiti mnogo puta.

4, prema lokalnim uvjetima, lokalni materijali, pokušati koristiti svoje i mogu se iznajmiti skele materijale, osim troškova skele.

【klasifikacija】

Skele prema zgradi na površini države podijeljeni su na pod, konzolni, vješajući, pričvršćeni na četiri osnovna oblika dizanja.

① podna skela podignuta u zgradi na tlu, glavna metoda montaže za podizanje stupca. Zbog nosivosti pola, skele zajedno s velikom količinom potrošnje materijala, potrebno je dugo vremena, tako da ovaj skela visina visoka kontrola u 40m ispod. U izgradnji opeke i betonske konstrukcije, skele i za zidanje, ukrašavanje i zaštitu; u montažnoj konstrukciji okvira, skele uglavnom za ukras i zaštitu.

② viseće skele postavljene na vanjskom rubu zgrade iz konzolne konstrukcije, skele za skele ili dio prijenosa na zgradu. Skele Konstrukcijska konstrukcijska konstrukcija Korištenje profiliranog trokuta zavarenog trokuta ispod konstrukcije i upotreba krošnje od čelične žice povlače vodoravnu vodoravnu gredu dvaju glavnih oblika kabelske strukture. U konstruktivnoj konstrukciji podignutom dvostrukom nizu skela i podnog skela, istovjetna je visina skele ispod podnožja općenito kontrolirana unutar 25 metara. Oblik skele za ukrašavanje i zaštitu, koji se koristi u središtu grada, treba biti zatvoren za visokogradnju, kako bi se spriječilo padanje predmeta na nesreću.