Skela zadovoljava potrebe izgradnje

Sep 12, 2017
Skela zadovoljava potrebe izgradnje

Razlog zašto je tako popularan skele određuje njegova svojstva.

Kao prvo, upotreba skele: unutarnji i vanjski ukras, trgovina plakatima, mostova, zgrada podrška, Vijadukt ﹑ povišene ceste ﹑ odvodnog kanala ﹑ tunel ﹑ brane izgradnju ﹑ soba unutar i izvan projekta renoviranja, itd., se također može koristiti za podizanje razne izvedbe fazi, ﹑, stoji, skele privremeno oglašavanje stalci i tako dalje.

Drugo, skele učinkovitost je visok: fleksibilna, brzo rastavljanje, bez vijaka, postići množitelj učinkovitost. Podignite, rastavljati i transportirati i olakša.

Treće, lupila je ekonomičan i praktičan, niske cijene, mali trag i dugo koristiti vrijeme. Skele ako je dobro održavan, to mogu biti korišteni više od 30 puta.

Konačno, u šator je siguran i pouzdan, zajednički Samozatezajuće sposobnost je dobar, serija standardizacije. Dobar ukupni izvođenje: s pedala ploča, paralelni okvir, kopča zida cijevi, skela vodoravno i križ davača cijevi, kao što su vertikalna i horizontalna uređaj za zaključavanje. Razuman smjer sile: vertikalne cijevi izravno pod pritiskom, pokazatelji za potrebe gradnje. Dobra vatra performanse, svi glavni okvir i pribor su čelične proizvode.

Nekoliko prednosti skele:

(1) jednostavan za instalirati i demontirati, fleksibilna montaža. Jer dužina čelične cijevi se lako podesava i vijka je jednostavan za spajanje, može se prilagoditi na razne avione, pročeljima zgrada i objekata sa skela.

(2) nosivost je veća. Skele kada geometrijskih dimenzija i građevinske skele sa zahtjevima specifikacije, nosivosti jednostrukih cijevi stupac skele je obično vrlo velik.

(3) više ekonomično. Obrada je jednostavna, skele cijena jednog ulaganja je manja; Ako skele geometrija je pažljivo dizajniran i rad mjera čelične cijevi je poboljšan, doziranja materijala mogu ostvariti bolji ekonomski efekt. Čelične cijevi okvira zatvarač je jednaka 15 kg po metru kvadratnom.