Skela se obično koristi na gradilištu

Oct 27, 2017
Skela se obično koristi na gradilištu


Skela se odnosi na Trenutna gradilišta kako bi se mogao izgraditi i brže i bolje stanovanje razne police, to je dobro rješenje za naše horizontalne rad vanjske zidove ili uređenje interijera, skele je uglavnom za izgradnju radnici sigurnosti zgrade, to skele može biti visoka ili ne može se koristiti u izgradnji mjesta, skele na mnogim mjestima su naširoko koristi.

Skele je je napravio od čeličnih materijala koji se koristi kako bi skela se obično koriste na gradilištu, skele to je sigurno jamstvo za naš Građevinski radnici, u nekim gradilištima često vidjeti skele, možda onda znaš što je to koristi, Skela, ali nije jako razumijevanje, a danas su na skele je ono što je posebno.

Skele to ima prednost skele je lako rastaviti, to je također vrlo dobre sigurnosne opreme, na gornjoj slici možemo lako vidjeti koji se u stvari zgradi ove industrije je zapravo vrlo opasno, skele u mnogim aspektima nego i za sigurnost radnici igrali zaštitnu ulogu, skele koja je dostojna naše korištenje.

Skele je bio u ranim 1950-ih kada smo koristili ove metode za izgradnju konstrukcije, šezdesetih godina kad su naširoko koristi u osamdesetima kad raznih materijala skele, a skele tu su nekoliko vrsta, sada postoje drveni skele i rekao da se čelične skele, i ti materijali su danas u širokoj upotrebi skele.

Skela je toliko popularan, to skele određuje njegova svojstva.

Kao prvo, upotreba skele širok: unutarnji i vanjski ukras, trgovina plakatima, mostova, zgrada podrška, vijadukti, povišene ceste, propusta, tunela, izgradnju brana, elektrana, unutarnji i vanjski radovi, možete koristiti i za postavljanje na razne izvedbe pozornici, sat stajati, tribina, skele privremeno oglašavanje aviona. U

Drugo, skela visoke učinkovitosti: fleksibilan, brzo rastavljanje, bez vijaka, postigao množitelj učinkovitosti. Podizanje, skele utovara i istovara i transporta i praktičnost. U

Treće, skele ekonomičan i praktičan, niske cijene, mali trag, koristite dugo vremena. Kao što su održavanje, može se ponovno koristiti više od 30 puta.

Konačno, skela je siguran i pouzdan, zajednički Samozatezajuće sposobnost je dobar, serija je standardiziran. Ukupne performanse: s nožnom pedalom, paralelni okvir, kopča zida, skele vodoravno i križ bar i druge okomite i vodoravne zaključavanje uređaja. Imati razumne sile: vertikalni pritisak od ustaje, pokazatelji za potrebe gradnje. Vatra performanse, svi glavni okvir i pribor su čelične proizvode.