Skele se mogu koristiti više puta

Aug 09, 2017
Skele se mogu koristiti više puta


Skele su privremeni okvir strukture materijala, materijala i konstrukcije za izgradnju, a važan je pomoćni objekt za izgradnju. Vrsta skele: prema svom položaju montaže podijeljena je na vanjske skele i skele dvije kategorije; Prema svojoj strukturi, može se podijeliti na višestruke pole tipa, tip okvira, tip mosta, viseće tipove, viseće tipove, tip podizanja, skele i skele alata za međuslojeve. Njegov je materijal podijeljen na drvo, bambus, čeličnu cijevni skelet, čelična cijevna skela je najčešće korištena u Kini, najveća količina alata za montažu, opće korištenje zavarene čelične cijevi A3, njegov status, razvoj i poboljšanje kineske građevinske skele tehnologije će imati odlučujući utjecaj.

Osnovni zahtjevi skele: njegova širina treba zadovoljiti rad radnika, slaganja materijala i transport zahtjeve, čvrste i stabilne, lako rastaviti, skele može se koristiti za mnogo puta promet.

Dizajn skela

1, dizajn skela i konstrukcija opće strukture u usporedbi, skele imaju sljedeće karakteristike:

(1) varijabilnost opterećenja je veća; (težina građevinskog osoblja i materijala se mijenjaju u bilo kojem trenutku).

(2) Priključni čvor za pričvršćivanje spada u polukrute, skele i veličina krutosti čvora povezana je s kvalitetom zatvarača, kvalitetom instalacije, čvorova ima veliku varijaciju.

(3) Postoje neki početni nedostaci u strukturi skela i komponenti, kao što je početno savijanje štapa, korozija, veličina pogreške montaže i ekscentričnost opterećenja.

(4) Povezna točka zida je restriktivnija za skele.

(5) Mala sigurnosna rezerva: U proteklom vrlo dugom razdoblju, zbog razine gospodarskog i znanstvenog i tehnološkog razvoja, skele su u osnovi zasnovane na iskustvu, skele, ne dizajn i izračun, slučajnost, sigurnost nije znanstveno i pouzdano jamstvo; materijali za skele, oblici imaju veliku promjenu nakon što je problem istaknutiji.

2, snaga ležaja skela

Struktura se uglavnom odnosi na radni sloj, poprečni okvir i uzdužni okvir. Operativni sloj je izravno ispod konstrukcijskog opterećenja, skele opterećenja od stopala do male trake, a zatim do velikih stupova i stupova. Poprečni okvir sastoji se od vertikalne šipke i male križne šipke, koja je dio skele koji izravno podnosi i prenosi okomito opterećenje, što je glavno tijelo skele. Uzdužni okvir je uglavnom za poboljšanje ukupne stabilnosti skele.

Neki visokouzlazni zgrade, korištenje vanjskog ili lijevanog u mjestu armiranobetonskih školjki metoda gradnje zida, kako bi se osigurala sigurnost građevinskog osoblja. Skele Može koristiti stalak s alatom tipa alata, visina okvira za nošenje je veća od jednog kata, može spriječiti osoblje kata da padne izvan perimetra.

Skele kao građevinske potrepštine, prodavači u prodaji proizvoda, općenito će se reći da cvijeće proizvoda, tako da mnogi graditelji žele kupiti razumne cijene, skele proizvoda i kvalitetnih proizvoda, čime se stvara skalarni zatvarač prodajne industrije konkurentnosti , Često se susrećemo s nekim problemima prilikom kupnje skela za skele, pa pričajte o pitanjima koja vam je potrebna da obratite pozornost prilikom kupnje.

Skela za pričvršćivanje kao nužna stavka u izgradnji skele Suzhou Steel cijevi, kako ga kupuju većina graditelja? Kako smanjiti troškove kupnje? Na taj način građevinska jedinica također može uštedjeti novac na građevinskim sredstvima.

Uz kontinuirani napredak suvremenog društva, kontinuirano ažuriranje proizvoda, današnji graditelji u kupnji proizvoda bit će na prvom mjestu sigurni, Skele prirodne proizvodnje sigurnosnih i kvalitetnih proizvoda predstavljaju težinu proizvođača, tako da u odabiru proizvodi od karakteristika proizvoda, neprijatelj, da bi bili pobjednici.

Prije svega vidjeti da skele nisu primarna zavarena cijev, grade dva, a cijena robe bit će mnogo slabija, kvaliteta je također mnogo gora. Nadalje, treba vidjeti je li zavareni spojevi puni i ujednačeni, ako su zavareni spojevi zavareni ili imaju situaciju nepropusnog zavarivanja, takva kvaliteta skela u korištenju opterećenja uvelike se smanjuje, što utječe na sigurnost konstrukcije.

U razmatranju učinkovitosti gradnje, jer troškovi proizvodnje skela nisu visoki, ali u vrijeme izgradnje više rušiti posao, a trošak je mnogo veći, stoga je rekao da je učinkovitost gradnje nije visoka je uzme u obzir kupuje skele razlog.

U nabavi skele ne smije nastaviti s niskim cijenama kako bi vidjeli skele od podrijetla i skele proizvodnih materijala, skela debljine stijenke, skela tolerancije, skele snage proizvođača i slučajevima suradnje proizvoda, kao što su razne razmatranja.