Skele antioksidansa i lako premjestiti i tako dalje

May 15, 2017
Skele antioksidansa i lako premjestiti i tako dalje

Skele pomoću modularnog dizajna, tako da obični korisnici mogu brzo i sigurno graditi toranj skele. Razmak između skela i okvira je oko 400 mm, što je ravnoteža između snage, ekonomičnosti i izravnog uspona. INSTANT Skretnica UPRIGHT koristi jedinstvenu formulu koja sadrži rijetke metale kao što su nikal i titan kako bi se osiguralo da je skela čvrstoća, otporna na oksidaciju, lagana i lagana za kretanje.

Skele su u skladu s europskom normom EN1004 (standard za pokretne metalne skele) i britanskom nacionalnom standardu BS1139 Part3 standardom, a premašuje standardnu ​​razinu 3 opterećenja 2KN / m2. INSTANT specifikacije proizvoda svaka platforma na brodu težine od 360 kg, cijeli toranj nosivost 720kg.

1, anti-skele su se srušile

1) Izgradnja višestambenih i visokogradnji, treba biti priprema specijalne tehnologije izgradnje; Visina od 50m iznad podnog tipa, čelični skele, vješanje skele, vrata skele, vješanje skele, pričvršćeni skele, vješanje košare Skele, itd. Također bi trebali biti poseban konstrukcijski dizajn i izračun (nosivost, čvrstoća, stabilnost i ostali proračuni).

2) uzeti, ukloniti skele operatora mora proći kroz specijalizirani trening, potvrde.

3) montaža skele, pričvršćivači i stereotipi strukturnih dijelova, trebaju zadovoljavati nacionalne standarde kvalitete. Prije uporabe treba provjeriti i prihvatiti, ne ispunjavaju uvjete ne smiju koristiti.

4) struktura skele mora biti u skladu s nacionalnim standardima i projektnim zahtjevima montaže. Prema skelama odredbe seta škare i zgrade s čvorom kako bi tijelo dopustilo vertikalnu i ukupnu stabilnost; I u skladu s odredbama obvezujućih zaštitnih ograda, vertikalne mreže, džepne mreže i drugih zaštitnih objekata, polica koje su polagane strogo, nisu dopuštene Postoje probne ploče i prazne ploče.

5) montaža skele treba provesti inspekciju i prihvaćanje, kako bi se osigurala usklađenost sa zahtjevima za kvalitetu i sigurnost, vrijeme izgradnje također treba biti redovito i nepravilno (posebno u vjetru, kiši i snijegu) nakon što organizacija provjerava i strogo utvrdi Korištenje sustava upravljanja skele.

6) pričvršćena za podizanje instalacije skele dovršene nakon završetka ispitivanja od strane posebnog inspekcijskog odjela za ispitivanje, izdane za korištenje dozvola.

7) Skele za podizanje pričvrste moraju imati sigurnu i pouzdanu opremu za podizanje i praćenje protiv pada, protiv dampinjenja i sinkronog upozorenja i drugih sigurnosnih uređaja, okomitu strukturu čeličnog okvira i vodoravnog potpornog okvira moraju biti izvedeni zavarivanjem ili vijcima, I Čelična cijevna veza. Podizanje kućišta okvira za ujedinjavanje naredbe, kako bi se ojačalo inspekcija, kako bi se spriječilo sudar, otpor, udar, nagib okvira sloshing. Kao što je slučaj opasnosti treba skele odmah zaustaviti istragu.

8) čelična skela za podnu oblogu trebala bi biti montaža dvostrukog reda, stupni zglobni dio odgurnuo se korakom, korijen postavljen u dugoj podlozi ili na sjedištu, prema odredbama poluga. Podupiranje tla pola treba spljoštiti kako bi se spriječilo da tlo zbog temelja pola izgleda kao plutajući fenomen.

9) konzolna skela na dnu grede trebala bi upotrijebiti čelični snop, snaga koja bi zadovoljila zahtjeve ugrađenog prstena čvrsto bi bila pričvršćena grede ili podu, a prema visini okvira, prema nacrtu Zahtjevi uporabe kosi Povucite žičanu užad za dio uređaja za pražnjenje.

10) Skele za košare moraju biti izrađene od okvira tipa okvira, a sastavni dio košare mora biti izrađen od čelika ili drugog prikladnog materijala metalnog materijala. Struktura mora biti dovoljna čvrstoća i čvrstoća. Košarica za podizanje mora biti Skele s kontroliranom podiznom kočnicom i opremom za podizanje protiv okretanja; Operatori moraju biti obučeni, ovjereni postovi.

11) Izrada koncepta prijenosne platforme treba biti konstruirana i izračunata. Platforma ne smije biti pričvršćena na skele kako bi se snaga okvira trebala postaviti neovisno; Platforma na obje strane visećeg kabelskog kabela mora biti čvrstoća na zatezanje sa zgradom; Platforma treba biti strogo ograničena.

12) Sve opreme za podizanje i cijevi pumpe za beton u upotrebi s skelama kako bi se učinkovita izolacija i mjere protiv vibracija spriječile skele vibracijama, šokovima i nestabilnošću.

13) uklanjanje skele treba razviti i objasniti sigurnosne mjere, ne treba biti prvi zid rušenje, bi trebao biti kako od vrha do dna sloj po sloj rušenje, rušenje skele mjesta treba postaviti upozorenje područje.