Skela pribor operativnih postupaka

Jun 21, 2017
Skela pribor operativnih postupaka

Skele oprema sigurnog rada navedene su kako slijedi:

1, operater mora biti zdrav, nakon stručni ispit, skele pribor za izvođenje operacija košarica pribora.

2, ugradnja košare oprema za inspekciju dijelova prije upotrebe.

3, prije nego što testiraju rad sljedećih stavki

A, visi masa i čelik-čelo se prema zahtjevima.

B, napajanje napona je normalno.

C, postoje li otpad u košare oprema.

D, ako rad otkrio da operacija nije normalno, oprema za skele moraju odmah prekinuti rad, obaviti potrebne provjere, da se vrate u normalu prije nego što oni mogu i dalje koristiti.

E, nakon operacije, dijelove očistiti, isjeći će struju.

Skele oprema za uklanjanje raditi bilješke:

Uklanjanje rada, je strogo zabranjeno koristiti čekići i druge čvrste predmete udariti, zagledati kopanje, uklonite vezu štap treba staviti u torbu, zaključavanje ruku bi trebao biti donesen na zemlju i stavi unutarnji zaliha. Prilikom uklanjanja spojni dijelovi, rotirati zaključavanje ploče na zaključavanje i zaključavanje komad na udici u otvoreni položaj i onda početi demontaža, i neće biti kaljeni. Uklanjanje jarbola, oprema skela čelične cijevi i fitinzi, trebalo biti u paketu sa mehaničkim ili derrick na zemlju, za sprečavanje sudara, strogo je zabranjeno bacanje.

Skele pribor visinski operacija treba obratiti pozornost na nekoliko stvari:

1, osnovi izbor košarica pribora, morate odabrati pravu specifikacije i stvaranje razuman mješavina gradnje.

2, obuku osoblja je ključ, telefonije rigorozni trening, skele pribor tako kvalificirani postove za izbjegavanje nesreća ne može provesti kada hitne pomoći.

3, oprema često remont, ako bilo koji neuspjeh riješiti na vrijeme.

4, sigurnost uže inspekcije opreme, tako jednostavan.

Skele pribora umetanje pola na montažu baze:

Prvi sloj bi trebao biti korišten 3,0 m i 1,8 m dvije različite duljine pola raspoređen, raspoređen raspored, tako da pola zglobova su raspoređen. Iznad slojeva su 3m dugi stup se dugo, vrhu sa 1.8m dugi stup niveliranje. U instalacije pola u isto vrijeme treba postaviti pomesti pola, skele pribor stup će biti povezani u cjelinu, kako bi se osigurala stabilnost okvira. Veza na pol i križ bar je putem joint kopča zdjelu. Našto povezivanje križ bar, umetnuti križ bar priključak u kružni ritam oko donje i povucite gornji zdjelu sa stajališta pin. , A za pričvršćivanje kazaljke na satu, s čekićem za napad nekoliko puta može biti signal.