Pribor za skele Jednostavno rastavljanje radova

May 15, 2017
Pribor za skele Jednostavno rastavljanje radova

Pribor za skele Zahtjevi sigurnosnih mjera:

1, zaštitna ograda mora biti zatvorena s vrha prema dnu s sigurnosnom zaštitom.

2, Skele Pribor za gradilište možda ima pada predmeta, treba ukloniti ili fiksirati na prvom mjestu.

3, pribor za skele ne smije se upotrebljavati kao polje za pohranu materijala, koje može smjestiti malu količinu materijala i mora biti glatko složeno, ne smije spriječiti prolaz i rukovanje.

Držač pričvrsnog pribora pod glavnim obilježjima kopče za zdjelu je:

1, uvelike smanjuje troškove skele, kako bi se više čvrsto povezivanje, montaža i demontaža operacija zgodan;

2, izgradnja visoke učinkovitosti, snažnog nosivosti i drugih karakteristika, prilagodbe različitim strukturnim građevinama.

Pribor za skele Pribor debljine kotača 8-10 mm; težine 0,3-0,5 kg

Priključci za skele Rod roulette od 2005 počeo na tržištu, mnogo korisnik dobrodošli.

Priključci za skele Šipka za šipku igra se za spoj skela, težina od 0,25-0,26 kg, šipka za vijke se proizvodi lijevanjem. Prema yo konektoru jednostavan da razuman, pametan dizajn, jednostavan za korištenje, siguran, brz, jednostavan za prijevoz, pohranu, jednostavno održavanje i tako dalje. Njegova dopuštena opterećenja od 120%, učinkovitost do 300%, skele s kotačima Skele Dodatna oprema demontaža brze praktičnosti i kvalitete kruga daleko iznad trenutne uporabe skela. Skele s kotačima dobrodošli su korisnici u zemlji i inozemstvu, domaće ceste i most, općinske, stambene i druge građevine.

Skele za pričvršćivanje skele bakrenih elemenata za skele za zdjelice, skele na kotačima, skele za šine, u skelama koje igraju ulogu spajanja, debljina bakrenih zglobova je 2,5-3,5 mm, težina 0,6-0,7 kg. Je li vrsta skele Pribor mehaničke spojnice koji može nositi stres i povući stres. Priključak za rukohvati pričvršćen za skele s brzim spajanjem, dobar za neutralnu, pouzdanu izvedbu, uštedu čelika i električne energije, konstrukcije na sve vremenske uvjete i druge prednosti.

Dodaci za skele zahtijevaju upravljanje:

(1) konstrukcija i uporaba skela treba biti odgovorna za osobu, te uspostaviti stručni nadzornik nadzora i inspekcije kako bi se osiguralo da montaža i uporaba skele u skladu s projektom i odgovarajućim zahtjevima

(2) tijekom uporabe skele treba redovito provjeravati, strogo je zabranjeno kaos, treba odmah očistiti slojeve akumulacije krhotina.

(3) ne smiju biti dijelovi skela i ostali objekti s visokih mjesta bacanje, nije slobodno ukloniti skele je stavljen u uporabu komponenti.