Skele Pribor Upoznajte različite zahtjeve gradnje na licu mjesta

Sep 12, 2017
Skele Pribor Upoznajte različite zahtjeve gradnje na licu mjesta


Priključci skela imaju razumnu strukturu i veliku nosivost. Okomita šipka, štap i kosa polna osi linija da budu u točki, čvor u ravnini okvira, spoj je u savijanju, stezanje, torzijsko mehaničko stanje performansi, Skele Pribor strukturu okvira ukupnu stabilnost, kao kao što je nosivost okvira tijela u usporedbi s skelama skele ima očito poboljšanje i poboljšanje.

Pribor za skele također podupire oblik čeličnog nogu, rampe, tronošca, konzola i nosača sigurnosnih mreža te ostalih funkcija pomoćnih komponenti. Pribor za skele može zadovoljiti različite zahtjeve gradnje na gradilištu, što može stvoriti povoljne uvjete za civiliziranu gradnju na licu mjesta. Upravljanje gradilištem je prikladno. Skele dijelova strukture laganih, čvrsta, posebno raspršenih konektora, mogu se lijepo slagati, ne lako izgubiti, lako upravljati materijalima, u velikoj mjeri smanjuju gubitak materijala. Jednostavan za obradu, jednostavno standardizirati proizvodnju u velikim količinama.

Dijelovi skutera su jednolični oblik zavarivanja, glavni dijelovi uspravne šipke, šipka, kosi štap i baze su Unified serija proizvoda, glavni sastojci su 48 mm x 3.5 mm zavarene čelične cijevi. Svi procesi proizvodnje dijelova su jednostavni, ne zahtijevaju složenu opremu za obradu, Pribor za skele koji je jednostavan za korištenje tvornice masovne proizvodnje, može jamčiti zamjenjivost i pouzdanost svojih proizvoda. Kompletan, jednostavan za korištenje.

Struktura veličine pričvršćenih skela je slučajna jer osnovni parametri glavnih konstitutivnih elemenata imaju samo nekoliko fiksnih specifikacija, ako je razmak zdjele na traci jednak 0. Mnoštvo od 6 m, duljina poprečnog nosača je 0. Višestruki od 3 m, dakle, Pribor za skele u dizajnu i montaži strukture dijelova skela, ne može biti slučajnim skelarom čelične cijevi. Međutim, s odgovarajućom prilagodbom i kolokacijom, još uvijek postoji dovoljna fleksibilnost za zadovoljavanje potreba većine inženjerskih konstrukcija.

Skele Pribor uključuje niz dijelova, Pribor skela za svaki dio u svojoj strukturi igraju svoje odgovarajuće funkcije, skele Pribor zajedno kako bi se osiguralo normalno korištenje skele strukture.

Skele Pribor može ostvariti fleksibilno kretanje skela i kočenja.