Pribor za skele Osigurati sigurnost skela

Oct 18, 2017
Pribor za skele Osigurati sigurnost skela


Skela ima obilježja jednostavnog punjenja i demontaže, dobre nosivosti, sigurne i pouzdane upotrebe i brzog razvoja. Glavne komponente dijelova skele su: glavni okvir, poprečni okvir, križna potpora, ručica za stopalo, podesiva podloga, itd. Križna poluga, također poznata kao dijagonalna kravata i pokretni skele, Pomoćni krakovi su preklopna poluga koja povezuje dva para okvira vrata okomito. Dva kraja šipke su prešana klinastim otvorom, a blokada za zabravljivanje na uspravnoj ručici okvira vrata montirana je i zaključana. Obrada površine: galvanizacija (hladno pocinčano), cinkov dipping (vruće pocinčani), kotačići: Također poznat kao podzemni kotač, može se ugraditi u donji dio mobilnog skela, sastav mobilnog skela. Može se koristiti kao mehanička i električna instalacija, slikanje boja, održavanje opreme, reklamne proizvodne djelatnosti, Pribor za skele kao što je platforma, fleksibilna, sigurna i pouzdana. U raznim novim skelama, razvoju najranijih, najčešćim korištenjem.

Skele je uporaba okvira vrata i spojnih šipki i nekih vješanih kopči i držača stopala, vodoravnih nosača i ostalih dijelova skele za izgradnju, Skele dijelovi skele za skele su skele, relevantni dijelovi bez skele mogu uspješno izgraditi skele.

Kada gradite kuću ili ga ukrašavate, radnici će koristiti skele kako bi im pomogli da dovrše posao. Dakle, glavna uporaba skele u nekim zgradama na vanjske zidne konstrukcije i unutarnjih zidova dekoracije i mnogim drugim aspektima. Mi sada toliko moderne zgrada može stajati na svijetu nije bez kredita skele, prirodni skele dodaci su postali zgrade proces je bitan materijal.

Priključci skele se koriste za montažu privremenog balkona i stalaka. Pribor za skele Za mehaničku i električnu instalaciju, Građevinsko zdanje i druga ukrasna djela radne platforme.

Da bi se osigurala sigurnost skele, montaža i rad skele treba provesti u skladu s normama, koji mogu učinkovito spriječiti pojavu sigurnosnih nesreća.

Kao često korišteno građevinsko osoblje na gradilištima potrebno je razumjeti uporabu skela u procesu pažnje, shvaćanje proizvoda, a drugi je povećati učinkovitost skele proizvoda za ulogu trećeg kako bi se osigurala sigurnost i stabilnost skela, pribor za skele kako bi se osigurala sigurnost građevinskog osoblja, Koje su mjere predostrožnosti za pribor za skele tijekom uporabe?

Prvo, skele prijevoz na gradilištu treba obratiti pozornost na skladištenje skladišta mora biti u okolnim zgradama, ne previše daleko, mora biti prikladan za odabir materijala.

Drugo, u pribor za skele prije izgradnje, pažljivo provjeriti svaki dio deformacije, hrđu, ozbiljna korozija pribora, mora biti stavljen na stranu, kako bi se sigurnost građevinskog osoblja ne može staviti u uporabu.

Treće, pribor za skele u montaži baze, mora obratiti pažnju na dobar posao vodonepropusne drenaže, jaružanje vodilju jarak, kao što je pijesak mora biti popločen dobrim drvom, kao što su meke za otvrdnjavanje tla, do osigurati da temelj skela ima dovoljno tvrdoće da izdrži gravitaciju od krovišta.

Četvrta, gradilište postaviti police moraju biti u skladu sa standardima za obavljanje odabranog pribora mora biti u skladu s građevinske tehničke specifikacije za obavljanje.

Struktura stabilnosti skela je važan sadržaj sigurnosti inženjerske strukture, a također i preduvjet za osiguranje sigurnosti radnika. Stoga, kod montaže i uporabe skele moraju biti standardizirani postupci!

Struktura armaturnih armatura relativno je manja, stoga je prikladan za izgradnju i rastavljanje, ali neki dijelovi njegovih zglobova su posebni dijelovi, koji se mogu koristiti za sve vrste građevinskih objekata, Pomoćni skele sustav se sastoji od tri vrste članova, pola, šipka i dijagonalna poluga su proizvedeni u tvornici. Jedno je da se spriječi da se tradicionalni dijelovi skela lako izgube, lako oštećuju problem, smanjuju troškove građevinskih jedinica gospodarskih gubitaka; Drugo, nema dijelova za zaključavanje aktivnosti, kako bi se maksimizirala tradicionalna skela kako bi se spriječila sigurnost blokiranih komada uzrokovanih nesigurnim problemima