Dobra nosivost skele pribora

Jul 28, 2017
Dobra nosivost skele pribora

Skele pribor je važan sastavni dio skele se koristi u visokogradnji, skele pribor pokazuje dobru funkciju i korištenje vrijednosti u cijelu strukturu skele, a na skelu pribor dobre kvalitete možete stvoriti siguran i pouzdan Građevinski okoliš za izgradnju osoblja.

Razvoj oprema za skele je kroz dugotrajan proces, stalno poboljšanje i usavršavanje u cijeli proces, svoj nivo obrta i kvalitete proizvodnje neprestano upotpunjuje i razvija, možete ostvariti više funkcija i vrijednosti.

Oprema za skele imaju prednosti zgodan montaža i demontaža skele pribor dobar ležaj performanse, sigurno i pouzdano korištenje i tako dalje. Razvoj brzina je vrlo brzo, mobilne skele u razne nove skele je najranije razvio, koristite najveći iznos, skele pribor u Europu i Sjedinjene Države, Japan i druge zemlje po tome oko 50% svih vrsta skele.

Kao Osnovni građevni objekti, oprema za skele može igrati vrlo važnu ulogu u području izgradnje i njegov razvoj je kroz proces nikad usavršavanja postupno usavršavanju.

Skele pribor je pribor lijevo za skele, skele pribor je podrška na strojni alat, smjer rupa je potpuno prema osovinu, strani uha prema vijak uvrtanjem čvrsto, tako da na osovinu je fiksna. Otključavanje stražnja osovina vijak može okretati ili slajd, također možete koristiti stezni stupanj različitih za podešavanje zazora otvora i osovine. Skele pribor sljedećih metoda je pozicioniran s dva pronalaženju igle na prirubnicu i čvrst sa četiri vijke.

Proces razgradnje skele pribor:

Njegov materijal je HT200, materijal je sivog lijevanog željeza, ima visoke čvrstoće, na habanje, otpornost na toplinu i vibracije smanjenje imovine, pogodno je za izdržati veći stres i zahtjev nositi opiranje skele armature.

Skele pribor koristi se kao poprečna granica okvira za teške uvjete za ili sa strane potpore predloška zid od 48x3.5MMA3 čelika cijevi zavarene bar zgloba, oprema za skele i skupština povucite podršku, može biti izravno povezan s zdjelu kopča zgloba s pratećim okvira, nema specifikacije HTC, duljine 400mm, također može biti obrađen prema potrebama.

Lupila je karakteristike jednostavan utovar i rastavljanje, dobra nosivost, sigurno i pouzdano korištenje i brzi razvoj. Glavne komponente skele dijelovi su: glavni okvir, poprečni okvir, kosi podrška, nogu ruku, Prilagodiv temeljiti, itd. Križ poluga, također poznat kao dijagonalno kravata štap i pokretne skele je križ vrsta poluga vertikalno povezivanje dva para vrata. Oprema za skele na dva kraja trake se pritisnu uz klin jamski i zaključavanje pin na uspravnom poluge okvir vrata je sastavljen i zaključana. Površinska obrada: galvansko (hladno pocinčane), cink uranjanjem (toplo-cinčani), kotači: također poznat kao zemlju kotača, ugrađuje se u donji dio mobilne skele, sastav mobilne skele. Može se koristiti kao mehaničke i električne instalacije, bojanje slika, održavanje opreme, oglašavanje proizvodnih djelatnosti, kao što su platforme, jednostavan za korištenje, mobilni fleksibilan, siguran i pouzdan obilježja. U razne nove skele, razvoj najranije, korištenje najviše.