Sustav izgradnje okvira je vrlo važan

May 15, 2017
Sustav izgradnje okvira je vrlo važan


Okvir za izgradnju sustava je unaprijediti poslovno upravljanje je vrlo učinkovit način, ali i sve više i više poduzeća pozornost. Standardizacija je sustav rada, standard je također organska veza u cjelini, kako bi okvirni sustav skele zaštitili uspjeh standardizacije, primarni je problem postaviti standardni okvir sustava. Standardni sustav okvira za izgradnju osnovnog načela "horizontalno na rub, vertikalno na kraju", odnosno standardni sustav je pokrivanje svih aspekata sadržaja, ali obuhvaća i sve razine jedinica, ne može ostaviti praznine i Rukovodstva u upravljanju. Izrada sustava okvira strukture uključuje dva aspekta: horizontalnu strukturu okvira sustava i strukturu okvira vertikalne strukture.

1, horizontalne strukture okvira

Jezgra horizontalnog sustava okosnica je riješiti problem kako podijeliti profesionalne podsustave. Poduzetničke aktivnosti koje obuhvaćaju širok spektar upravnih aktivnosti, ali i poslovnih aktivnosti, profesionalne podsustavne strukture moraju se u potpunosti smatrati tri glavna pitanja:

(1) razvojnu strategiju tvrtke

Strategija razvoja tvrtke ima vrlo važan utjecaj na izgradnju profesionalnog podsustava. U okviru sustava Skele procesa izgradnje profesionalnog podsustava, razvojna strategija tvrtke mora se u potpunosti razmotriti kako bi se osiguralo da sustav bude budućnost i da odgovara razvojnim potrebama tvrtke.

Prvo, moramo uzeti u obzir budućnost tvrtke za razvoj poslovanja. Različiti poslovni postupci i metode upravljanja mogu biti različiti, zahtjevi standardne konstrukcije sustava također su različiti. Stoga profesionalni podsustav koji treba graditi mora uzeti u obzir budući poslovni smjer tvrtke. Jasno je li usklađen budući poslovni smjer tvrtke? Je li zadržati postojeći poslovni smjer nepromijenjen ili će ući u nova područja poslovanja? Hoće li se smanjiti neki posao, iz nekog posla? Prilikom izgradnje standardnog okvira, potrebno je u potpunosti uzeti u obzir poslovnu otpornost tvrtke kako bi se u potpunosti pokrila postojeća djelatnost, te zadržati povećanje ili smanjenje sučelja kako bi se s potrebama poslovnog razvoja tvrtke moglo dodati I dodao je podsustav.

Drugo, moramo razjasniti budući razvoj regionalnog poslovnog planiranja tvrtke. S regionalnim promjenama poslovanja, upravljanje tvrtkom će se promijeniti, potražnja za standardnim sustavom će se promijeniti. Stoga, u procesu izgradnje podsustava, moramo u potpunosti razmotriti da se regionalno poslovanje tvrtke može promijeniti, sustav okvirnog okvira mora biti okvirni sustav skele u potpunosti fleksibilan i skalabilan, u skladu s razvojnim potrebama tvrtke, pravovremenom prilagodbom i poboljšanjem Okvir sustava. Na primjer, moramo u potpunosti razmotriti hoće li tvrtka upravljati transnacionalnim, otvoriti međunarodno poslovanje, kako upravljati međunarodnim poslovanjem? Ili hoće li udio regionalnog poslovanja tvrtke biti velika prilagodba, regionalno poslovno upravljanje bit će velika promjena.

(2) organizacijsku strukturu tvrtke

Organizacijska struktura tvrtke i budući smjer moguće prilagodbe je također okvir horizontalnog sustava mora biti u potpunosti razmatran problem. Krajnji korisnik standardnog sustava je raznih odjela i jedinica tvrtke, stoga okvir okvira sustava i odjela i jedinica tvrtke postavljaju dosljednije, više prikladan za korištenje različitih jedinica. Iako se arhitektura okvira mora u potpunosti razmotriti kada organizacijska struktura dizajna, ali sustavni okvir ne može biti izgrađen u skladu s postojećim odjelima i jedinicama dizajna, već treba razmotriti strategiju i poslovnu vrijednost tvrtke Lanca i drugih pitanja.

Sustav uokvirivanja služi ljudima na svim razinama i jedinicama. Različite razine i jedinice osoblja na standardnom fokusu sustava su različite. Na primjer, čelnici tvrtke, voditelji odjela, zaposlenici na osnovnoj osnovi i jedinice za suradnju na standardnom sustavu okvira sustava skela za skele razlikuju se kako bi se osiguralo da je standardni sustav slojevitiji i prikladniji za korištenje svih razina osoblja , Moramo znanstveno postaviti okvir standardne vertikalne razine sustava. Na primjer, ISO priručnik za upravljanje kvalitetom, od vertikalne razine, podijeljen je na priručnike o kvaliteti, programske datoteke, upute za rad i zapise o kvaliteti, od makro do mikro, i postupno se poboljšavaju. Standardna konstrukcija sustava također mora biti takva učinkovita podjela vertikalne razine, slojevi raspadanja i postepeno pročišćavanje.