Rastavljanje postupak dijelova skele

Jul 18, 2017
Rastavljanje postupak dijelova skele


Uklanjanje zahtjevi za skele armature:

Skele će biti skinut ako je provjerena i potvrđena više ne zahtijeva voditelj jedinice projekta. Prije skidanja skele, materijala, alata i sitnice na vješalima treba ukloniti. Kada demontaža skele, čuvati prostor i znak upozorenja treba postaviti i čuvan od strane puno radno vrijeme osoblja. Skele rušenje pod jedinstvenu komandu, prema prvom rušenje skela pribor prvo učitavati, nakon rušenja redoslijed.

Montaža skele armature i oplate zagrada:

Montaža skele armature treba usklađivati građevinski raspored i montaža visina ne smije prelaziti dva koraka dijela vrh zida. I stupanj slobode ne smije biti veća od 4m. Puna kuća skela i oplata nosača postavljaju se po stupcu, skele pribor red line i sloj metodom korak. Skupština okvir vrata trebao bi se proširiti s jednog kraja na drugi, i treba postaviti odozdo prema gore, a erekcija smjer promjene sloj po korak; Nakon svakog montaža okvir vrata u dva koraka, treba provjeriti razinu okvir vrata i vertikalni stupanj uspravno bar.

Skela pribor-1, rušenje naprijed, temeljitu provjeru demontirati skele, Rezultati provjere vjerodajnica, kvaliteta plana, podnosi obećanje, skele pribor držati vještine nakon izrade stvari.

2, pažljivo provjerite dizalica mašina uključujući brava je tiho i pouzdano.

3. sve osoblje na visokoj razini operacije, trebali biti surovi prema rad visoko mjesto i poštivati zakon mir, rušenje proces i program zahtjeva.

4. nakon rušenja osoblje u kabinu, preci to ček, jačanje slobodne dijelove, uklanjanje materijala, predmeta i smeća u korak. Sve likvidacije će se prenijeti u mirno zemlju, a ne visoko mjesto za baciti.

5. u rušenje u duhu načiniti, ne na pola, ako zamjena mora biti zamijenjena, skele oprema za uništavanje okoliša treba biti jasno prije primopredaje.

6. sve jastuk rušenje, bi trebao biti postavljen gore od izvana nositi, kako bi se spriječio unutra da Valgus nakon smeće predmete izravno iz visina pada povrijediti ljude.

7. nakon završetka dana, treba pažljivo provjeriti okolne okruženju, kao što su pronalazak lokacija skrivenih problema, bi trebao biti održan u stvarnom vremenu popravka ili nasljedstvo završio na tempo, dio na kraju, stranke mogu biti evakuiran stražarnica.