Govori o stanju tehnologije mobilne skele

Jan 16, 2017
Govori o stanju tehnologije mobilne skele

Početkom 80 i #39; s, Kina je uvela iz inozemstva, razne zdjelu-mobilne skele. Aplikacije portala ima veliki broj mobilne skele u mnogim radovima, a postiže dobre rezultate, proizvod kvalitete problema zbog vrata, poput skele, skele je bio mnogo korišten. Sada u nekoliko gradova na jugu i uspostavili su brojne tvornice vrata, poput skele, dio svojih proizvoda za unutarnji i vanjski ukras, obrade uglavnom stranih narudžbi. Zdjela-skele je novi tip mobilne skele primjenjuje do skele, ali nije široko koristi, samo neka područja i široko se koristi u dijelovima djela.
Od 90 i #39; s, neki domaćih poduzeća u inozemstvu predstaviti napredne tehnologije, istraživanje i razvoj raznih nove mobilne skele, utikač-mobilne skele, kotač-tip mobilne skele, kvadratni toranj mobilne skele, kao i razne vrste penjanje okvira. U sadašnjost, profesionalne mobilne skele proizvodi stotine poduzeća, uglavnom u Qingdao, Wuxi, Guangzhou i drugim mjestima. Tehnički govoreći, neke mobilne skele poduzeća su sada sposoban za proizvodnju raznih novih sposobnosti za premještanje skele.
Međutim, domaće tržište se gaji, nedostatak svijesti o novi tip mobilne skele u izgradnju poduzeća, sposobnost za usvajanje novih tehnologija nije dovoljna. Dodatak ostvarena godina mobilne skele i sprava za vježbanje u nekoliko ključnih projekata su postigli vrlo dobre rezultate, neke građevinske kompanije su postupno popularizirao ove nove vrste mobilnih dizalica.