Zašto EGT brza stezaljka može biti trajna?

Aug 22, 2019
[[TitleContent]]

Brza stezaljka popularna je stavka u industriji oplate.

Zašto je popularan? Dokazimo to iz sljedećih aspekata.

Prije toga, ukratko predočavamo predmet. Brza stezaljka sastoji se od postolja od nodularnog željeza i zatika izrađenog od kovanog čelika i zakovice za ugradnju.

 

1.Doktilna željezna baza osigurava da ima čvrstu podlogu na ploči oplate.

2.Naša brza stezaljka može stati u promjeru od 8 mm do 12 mm čelične armature. Normalni proizvodi mogu samo 8-10mm.

3. Glavne prednosti uglavnom se nalaze u procesu pribadača. Koristimo A3 čelični razred normalnog ugljičnog čelika. Ali kada je crni komad gotov, stavljamo ga u karburizaciju. Ispada da je tvrdoća pina najmanje HRC50. Ostali konkurenti mogu ga učiniti HCR manjim od 45 koristeći legirani čelik. U usporedbi s HRC40-50, HRC50 osigurava puno više puta da čelični armatura prođe kroz brzu steznu čvrsto udaranje osovine. Ako je tvrdoća prilično niska, zubi će biti izvan forme ako se koriste jednom ili dva puta.

Iznad svega, teen pin je oštar i dubok.

 

Nakon karburizacije, ulje i hrđa odlaze eksplodiranjem kuglice. Tada dolazi do elektro pocinkavanja (kiselo kiselo lučenje mora se obaviti prije pocinčavanja). Kada završite, površina će izgledati savršeno.

 

Snaga vučenja našeg brzog stezanja je maks. 31KN što je značajno. Brza stezaljka niske kvalitete može se zadovoljiti i do oko 10KN.

 

4. Baza i igla se postavljaju u cjelinu puštanjem zakovice u osovinicu.


Link proizvoda:

Uvod

Oplata za brzo spajanje

Stezaljka za obujmicu brze žice oplate oplate

Izvještaj o ispitivanju