Skele na kotačima s nizom naprednih dizajna

Jul 29, 2019
[[TitleContent]]

Skele na kotačima mogu ostvariti brzo postavljanje skela, rukovanje je jednostavno i lako se naučiti, a vertikalnost i razina se brzo podešavaju. Skele na kotačima nemaju pomične dijelove za zaključavanje, a povezni čvor ima mogućnost samozaključavanja. Čak i ako se tijekom uporabe stalno pritisne i vibrira, zaključavanje će se dodatno poboljšati i stabilnost je dobra. Tradicionalne skele predstavljaju veliku opasnost zbog prisutnosti pomičnog člana za zaključavanje.

Performanse svakog čvora skele na kotačima su relativno uravnotežene, tlak je u razumnom stanju raspodjele, a otpornost na torziju je visoka. Teoretski podaci ekscentričnosti polova su jednaki nuli, što uvelike poboljšava sposobnost aksijalnog sabijanja polova i ima snažnu nosivost. Pod istim je rasporedom nosivost 3 puta veća od čeličnog okvira pričvršćivača i više od 2 puta od okvira okvira kopče.

Skele na kotačima sastoje se samo od stupa i prečke, što rješava problem da se tradicionalna skela lako može izgubiti i lako oštetiti zbog pomičnih dijelova, a ulazni trošak je smanjen. Jednostavna konstrukcija čini upravljanje i transport pogodnijim, a istovremeno osigurava civilizirano i čisto gradilište.

www.eg-scaffold.com