Oblik, struktura i uporaba skele za kotače

May 15, 2018
[[TitleContent]]

Skele za skele Skele je vrhunski tip među mnogim vrstama skela, bez obzira na oblik, strukturu ili uporabu i pohranu, postoje razlike. Kao korisnik moramo u potpunosti razumjeti skele kotača kako bismo ga bolje mogli koristiti.

 

S aspekta izgleda kotača može se koristiti za izradu raznih opreme s različitim funkcijama, kao što su jednokrilna i dvostruka skela, potpornji okviri, potpornji stupci itd., Prema specifičnim zahtjevima gradnje. Različite vrste radova u visinama pružaju praktičnost.

 

Struktura kotača skela je jednostavna u strukturi, lako se rastavlja i brzo i potpuno izbjegava gubitak vijaka i raspršenih pričvrsnih elemenata. Brzina sklapanja i brisanja zgloba više je od 5 puta brža od konvencionalnog, a radnici ubrzavaju radnu uštedu. Čekić može obaviti sav posao. I njegova polna veza je koaksijalna utičnica, čvor u ravnini okvira, spoj ima savijanje, smicanje, torzijska mehanička svojstva, stabilnost konstrukcije, nosivost.

 

Kada se skela za kotače koristi u izgradnji visokouzlaznih zgrada, oblik zglobova uzima u obzir samo-gravitacijski učinak, tako da zglobovi imaju pouzdanu dvosmjernu sposobnost samoodržavanja i opterećenje koje djeluje na križ šipka se prenosi do uspona kroz kopče. Buckle ima jak kapacitet smicanja.

 

Budući da se prečka s kotačima može unaprijed ukloniti, štedi materijal, štedi drvo, štedi rad i uistinu štedi energiju i štiti okoliš. To je ekonomično i praktično. Kroz praksu je dokazano da je, kao jednoobrazna, višestruka neprekidna greda s rasponom snopa manje od 15 m, i okvirni strukturirani sustav potpore oplata s rasponom snopa u roku od 15 m, stabilnost i sigurnost kotača skela je veća od onoga na zidu kuglice. Bolje od skele za portal.

 

Ne samo to, već i standardna skela skela za kotače koristi se za manje održavanje, brže utovar i istovar, povoljan prijevoz i jednostavno pohranjivanje. Vijek trajanja obično može biti više od 10 godina. Budući da napušta vezu s vijčanim spojem i komponente su podvrgnute otpornosti na tamper, čak i korozija ne utječe na upotrebu podjele.

http://www.eg-scaffold.com/