Što bih trebao obratiti pažnju tijekom procesa premještanja skela?

Jul 21, 2018
[[TitleContent]]

Ako je potrebno premjestiti skele, najprije podignite držač postavljanjem kola upravljača i vijka za namještanje i zatim umetnite vijak za podešavanje u podizno vratilo za zaključavanje kotača. Treba napomenuti da se mora koristiti prema specificiranom ili projektiranom opterećenju, a preopterećenje je strogo zabranjeno.

 

Opterećenje na radnoj površini skele, uključujući ploču za skele, osoblje, alate i materijale, mora se kontrolirati u skladu s navedenim vrijednostima kada organizacijska konstrukcija nije specificirana, tj. Strukturalna skela ne smije prelaziti 3KN / m2; ukrasna skela ne smije premašiti 2KN / m2; održavanje Skele ne prelaze 1KN / m2.

 

Istodobno, broj slojeva skela i radnih slojeva skele ne smije premašiti propise; opterećenje opterećenja okvira mora biti ravnomjerno raspoređeno kako bi se izbjeglo da se opterećenje koncentrira na jednoj strani; vertikalna konstrukcija i vertikalna konstrukcija temelja moraju udovoljavati zahtjevima, a opseg će biti uklonjen u okviru okvira. Razni, poravnajte stranicu, obavite dobar posao odvodnje.

 

Prije nego što se skela pomiče, neka svi radnici padnu s platforme skele do tla; brzina kretanja je manja od 0,75 m / s; prije pomicanja, ako se univerzalni kotač ne okreće u položaj zbog trenja uzemljenja itd., nemojte silom gurati i povući nosač. Kotač je oštećen i nosač je prevrnut; držač treba biti spriječen da bude podvrgnut iznenadnom horizontalnom udaru i udaru.http: //www.eg-scaffold.com/