Dom > Izložba > Sadržaj

Koja je razlika između konzolni skele i kat-stoji skela?

Sep 06, 2018

Skela se odnosi na razne zagrade koje proizvođači skela postaviti za radnike za rad i riješiti vertikalni i horizontalni transport, uglavnom za građevinske radnike da rade gore i dolje ili periferne sigurnosne mreže održavanje i visinske instalacije komponente. Postoje mnoge vrste skela, kao što su overhanging skele i kat-stoji skela.

 

Za razliku od podu stojeći skele, koja je sagrađena na tlu ili poda, konzolni skele je obično overhanged od čelika i skela postavlja na čelik. Najočitija razlika između dva je uglavnom razlika u korijenju. U normalnim okolnostima, kat-stoji skela smije se koristiti u kat uokvirivanje ispod 20 metara, a konzolni skela smije se koristiti u više od 20 metara. U gradnja, često je na drugom ili trećem katu, overhanging skele će se početi graditi.

 

Kat-stoji skela je izgrađen izravno s površine tla ili poda. Izgradnja kapaciteta je velik i polica je stabilna i nije lako biti labav. Može se koristiti ne samo za strukturne inženjerskih konstrukcija, ali i za renoviranje inženjerskih konstrukcija; i nakon kat stalak je uklonjen i prihvaćena, izravno građevinske operacije kao što su podzemni vanjski zid hidroizolacija i soba zatrpavanje.

 

Katu stojeći stupovi skele fasade skele i kata treba biti popločen ploče, i labav stijene tlu zaklade skele mora biti nabiti i niveliraju, žbuka očvrsnuo, i stranice treba biti čist i uredan; u isto vrijeme, odvodnje trebaju biti organizirani, drenaža mjerama treba osigurati i pjeskolovima trebala bi biti osigurana. Posebno osoblje trebaju biti dodijeljene obavljati dnevne sigurnosne management.https://www.eg-scaffold.com/