Koja je razlika između konzolnih skela i podnih skela?

Sep 05, 2018
[[TitleContent]]

Skele se odnose na različite zagrade koje proizvođači skela postavljaju za radnike da rade i rješavaju vertikalni i vodoravni transport, uglavnom za građevinske radnike koji rade na gore i dolje ili na perifernoj mreži za održavanje i na instalacijskim komponentama visoke visine. Postoje mnoge vrste skela, kao što su nadvodni skele i podne skele.

 

Za razliku od podnožja skele, koja je izgrađena na tlu ili podu, konzolne skele obično su nadvijene od čelika i skele se postavljaju na čelik. Najočitija razlika između ta dva je uglavnom razlika u korijenima. U normalnim okolnostima podnožja za skele moraju se koristiti za podne okvire ispod 20 metara, a konzolne skele treba koristiti za više od 20 metara. U stvarnoj konstrukciji, često se na drugom ili trećem katu počinje graditi nadvojna skela.

 

Podnožje za skele izravno je s tla ili poda. Kapacitet gradnje je velik i polica je stabilna i nije lako biti labav. Može se koristiti ne samo za konstrukcijsku konstrukciju, već i za građevinske konstrukcije; i nakon uklanjanja i prihvaćanja podnog nosača, Izvršite izravno radove na izgradnji kao što su podvodna podna podna oblog i nepropusnost u sobi.

 

Stubovi i podovi za podno grijanje fasada moraju biti popločeni pločama, a labav stjenoviti temelj temelja skela mora se utisnuti i izravnati, mort se učvršćuje, mjesto mora biti čisto i uredno; istodobno treba organizirati odvodnju, trebalo bi osigurati drenažne mjere, a trebao bi se predvidjeti i puderne komore. Posebno osoblje treba dodijeliti za obavljanje svakodnevnog upravljanja sigurnošću.http: //www.eg-scaffold.com/