Što je područje primjene aluminijske skele

Jul 05, 2018
[[TitleContent]]

Aluminijske skele ima karakteristike brzo uvođenje u službu, čvrstoću, fleksibilnost i prilagodljivost. Svi dijelovi proizvoda se prema vruće pocinčane pocinčavanja i koroziju tretman. To je izdržljiva i lijepa. To je idealno pomoćne građevinske opreme u građevinarstvu i industriji ukras. To je posebno pogodan za izgradnju, uređenje i održavanje zgrade, parkirališta, ulazi i izlazi, vrata, plakatima i sl. u malim mjestima i složenih oblika.

 

Aluminijske skele je dobra stabilnost, prolaz između slojeva je ravna, cjelokupna struktura je stabilan i pouzdan i radno okruženje je uredan i jedinstven. Kako bi se osiguralo dugoročno korištenje proizvoda bez hrđe, unutarnje i vanjske površine proizvoda se prema vruće pocinčavanje poboljšati otpornost na koroziju površine i produžiti vijek trajanja.

 

Aluminijske skele proizvodi dizajnirani razumno, i koriste se u niz, što je prikladan za prijevoz, skladištenje i na licu mjesta upravljanja. To stvara povoljne uvjete za standardizaciju i civilizirani vođenja gradilišta. Osim toga, ne treba druge alate za montažu i demontažu, i to je zgodan za rukovanje, brzo i sigurno na visokoj nadmorskoj visini. To je idealan materijal za gradnju.

 

Za sada aluminijske skele je naširoko koristi u izgradnji i održavanju industrijskih i civilne zgrade kao što su tvornice, veliki stadioni, kongresni centri, faze, plakatima, trgovačkim centrima, stanice, terminali, zračne luke, mostovi, tuneli, podzemne, brodogradnja, itd. Jednostavan za instalaciju, uštedite vrijeme i trud.


http://www.eg-Scaffold.com/