Što faktora treba uzeti u obzir prilikom odabira skela aluminijska skela?

Sep 19, 2018
[[TitleContent]]

Kada aluminijske skele je opremljena s kotačima, prvo razmatranje je materijal na kotače. Ovaj aspekt treba kombinirati s veličinom asfaltiranje, prepreke, zaostalih materijala, klimatskim uvjetima i težina kotača koju nosite. Smatramo da fleksibilnost u kotači.

 

Drugo, odrediti Promjer kotača aluminijske skele, veći promjer kotača je obično lakše dobiti veću nosivost, ali i za zaštitu kotača sama od oštećenja. Izbor veličine kotača promjera prvo treba uzeti u obzir s opterećenjem na ležaj. I početni potisak je odlučio.

 

Kako bi se bolje podrške aluminijske skele rad, imajući aluminijske skele kotači važno je izračunati jasno; Kako bi se mogli izračunati nosivost razni kotači, proizvođači aluminijske skele morate znati težinu i maksimalno opterećenje prijevoznih sredstava, i koristiti broj jedan kotači i kotači.

 

Osim toga, nemojte zanemariti utjecaj temperature na aluminijske skele kotači, naročito u niskim i visokim temperatura okoliša, utjecaja na kotače je vrlo velika; tako pri odabiru materijala kotač, da je bolje odabrati temperatura otpora, kako bi se osiguralo da se može koristiti fleksibilno u različitim environments.https://www.eg-scaffold.com/