Koji su koraci za prihvaćanje aluminijske skele?

Jul 27, 2018
[[TitleContent]]

Nakon izgradnje aluminijske skele, osoba odgovorna za izgradnju će sazvati tehničke, nadzora i izgradnje tri stranke tima, noseći moment ključ za izgled i stvarni pregled. Prvi korak je promatrati okomite devijacija aluminijske skele u cijelosti ili djelomično, posebno četiri ugla skele i dvije luke na otvaranje i razbijanje, koso ili tone. Ako je bilo nepravilnosti, osoblje treba organizirati odmah za pojačanje.

 

Druga je pregledati bambus splavi pod aluminijske skele, popraviti slomljena rebra na vrijeme i ispunite rupe. U isto vrijeme, bježeći bodova bambus splavi treba pregledati u isto vrijeme; pričvršćivanje i pomaka jačanje Švedske ljestve su spojeni. Dijela koji utječe na izgradnju, tehnički odjel donosi mjere za promjenu raseljavanje i operator će pomak proizvoljno rode zid.

 

U isto vrijeme, to je potrebno pažljivo provjerite je li obvezujući korijen guste mreže labav, da li uže je slomljena, i slobodi je obnovljena u vrijeme i slomljena osoba se utvrdi da je biti zamijenjen u vremenu. Ukloniti materijala, zidanje, gruda i drugih otpadaka da akumulirati u opasnim dijelovima aluminijske skele. Osim toga, to je nadzirati materijala složen po osoblje tako da oni ne smiju se prekoračiti građevinski load.http://www.eg-scaffold.com/