Koje su specifikacije za čelične cijevi za skele

Aug 03, 2019
[[TitleContent]]

Prije svega, prema različitim standardima, skele se mogu podijeliti u veliki broj kategorija, od osnovne duljine promjera i drugih aspekata specifikacija čeličnih cijevi za odgovaranje. Najčešći način dijeljenja je dijeljenje prema promjeru čelične cijevi. Općenito postoje sljedeće četiri specifikacije: 3cm, 2,75cm, 3,25cm, 2cm. Također postoje mnoge različite specifikacije u pogledu duljine. Potrebno je da opća duljina bude između 1-6,5m. Ostale duljine mogu se obrađivati prema stvarnim potrebama kupca. Osim promjera i duljine, postoje odgovarajuće specifikacije za debljinu, koja je općenito unutar zahtjeva za debljinu od 2,4 do 7,7 mm.

Osim gore spomenutih, posebni zahtjevi za materijal također su jedan od odgovora na specifikacije čelične cijevi skela. Općenito, materijali za skele izrađeni su od Q195, Q215 i Q235. Ova tri materijala imaju najširi raspon primjena, a performanse su vrlo dobre, a tekstura tvrda. Idealno za skele, osigurava sigurnost u građevinskom okruženju i normalnu gradnju radnika.

Vjerujem da je uvođenjem osnovnih sadržaja gore spomenutih skela većina ljudi koja sumnja u specifikacije čelične cijevi skela uklonila sumnje. U postupku odabira određenih skela možete se obratiti gore spomenutim standardima skela. Možete donijeti najprikladnije izbore za svoje stvarne potrebe. Naravno, ako i dalje imate neke zbrke u vezi s ovim problemom, možete pronaći odgovore od više profesionalnih ljudi.

https://www.eg-scaffold.com/