Koje su sigurnosne specifikacije za aluminijske skele

Mar 04, 2019
[[TitleContent]]

Aluminijska skela je izrađena od jednostrukih aluminijskih cijevi kao sirovina, tako da ne postoji ograničenje visine, fleksibilnije od skele skela, pogodno za bilo koju visinu, bilo koje mjesto, bilo koje složeno inženjersko okruženje. Naravno, proces prijave također mora biti u skladu s odgovarajućim specifikacijama.

 

Zahtjevi za temelj aluminijske skele jednaki su onima za opću skelu. Kada temelj nije ravan, koristite podesivu podnožje, podesite visinu uporabe i zaključajte kotač kako biste postigli ravnotežu. U isto vrijeme, temelj mora imati sposobnost da izdrži skele i pritisak tijekom rada.

 

Budući da je aluminijska skela lagana i treba je zaštititi od izlaganja vjetru, udarcima vjetra ili povjetarcu, preporučuje se da kada brzina vjetra dosegne 7,7 m / s ili više, prestanite raditi na tornju. 3. Sigurnosni pojasevi moraju biti pričvršćeni tijekom gradnje i rada na visinama. Postavite sigurnosnu mrežu oko radnog područja kako biste spriječili padanje teških predmeta i ozljeđivanje drugih.

 

Kada se aluminijska skela mora samostalno koristiti, kada visina tornja prelazi 4 puta širinu dna, dijagonalni oslonac mora biti instaliran i instaliran prema potrebi. Zabranjeno je padanje i udaranje dijelova i pribora aluminijske skele tijekom transporta i skladištenja. Kada se lapaju i rastavljaju, strogo je zabranjeno bacanje s visokih mjesta. Prilikom rastavljanja treba ga upravljati od vrha do dna. Nakon uporabe organizirajte komponente i dodatke kako biste ih pohranili za praktičnu uporabu.www.eg-scaffold.com