Koje su glavne kategorije aluminijskih skela? Koje su karakteristike proizvoda?

May 16, 2018
[[TitleContent]]

U usporedbi s tradicionalnim čeličnim skelama, aluminijska skela je podvrgnuta određenim promjenama, pa je njezin opseg primjene postupno proširen. Aluminijska skela može se grubo podijeliti u tri kategorije: skele s fiksnim tipom, mobilni skele i suspendirane skele, kod kojih je skela s fiksnim tipom zauzvrat Uključujući aluminijske skele i okvirne skele dvije kategorije.

 

Kada se razlikuje od perspektive načina spajanja, aluminijska skela se dijeli na različite tipove kao što su tip spojnice i utičnica; Okvirni tip skela ima različite tipove, kao što su tip vrata, vrsta ljestvice i trokut tipa. Što se tiče aluminijskih skela u obliku zatvarača, uglavnom se sastoji od aluminijskih cijevi i zatvarača, a ima karakteristike jednostavne obrade, praktičnog rukovanja i snažne svestranosti. Danas je postao najpopularniji skele u Kini.

 

U izgradnji visokih zgrada različite aluminijske skele mogu se koristiti kao vanjski skele, jedna je konzola s konzolom, a vanjska skela može se postaviti u dijelove i može se postaviti na određenoj visini i vodoravno raspoređenih oko zgrade kako bi podržao aluminijska skela. I konstrukcijsko opterećenje snosi okvira potpornog okvira.

 

Tu je i suspendirana skela, koja izravno prihvaća metodu podknjiženja podne skele. Naime, na svakih 5 kata postavlja se vješalica i obješena na ugrađene prstenove zgrade na gornjem kraju vješalice. Donji kraj dizalice je obješen na raskrižju glavnog pola i velikih i malih poprečnih nosača, a težina skele iznad točke dizanja i konstrukcijsko opterećenje prenose se u zgradu pomoću boka.

 

Naravno, skele za utičnice također su oblik jednodjelnih skela, a njegova je struktura u osnovi slična skelu s aluminijskim cijevima. Uglavnom se sastoji od glavne šipke, poprečne šipke, dijagonalne šipke, podesive podloge i slično, ali glavna šipka i vodoravna šipka. Veza između štapa i kosog znaka ne koristi elemente za pričvršćivanje, već zavarivanje utičnicu na glavnoj šipci, zavarivanje utikača na poprečnoj šipki i dijagonalnoj šipki te montažu utikača u ljudsku utičnicu na različite veličine aluminijskih skela.

 

Pored gore navedenih nekoliko vrsta aluminijskih skela je uobičajeno korišten u praksi, još uvijek postoje neki proizvodi koji se neprestano poboljšavaju, poput aluminijskih skela u obliku zdjele, ova skela se sastoji od gornjih i donjih zdjela i granične igle u promjer 48 dva reda na zidnoj utičnici su raspoređeni na glavnom stupu u pravilnim razmacima. Prilikom montaže, utikači na oba kraja poprečne šipke se umetnu u donju zdjelu, pri čemu se gornja posuda učvrsti i rotira, a gornjom površinom spiralne površine zdjele pritisne granična šipka, a svaki čvor može biti istodobno povezan 4 prečke.

http://www.eg-scaffold.com/