Koji su elementi visoke kvalitete i sigurno aluminijske skele?

Dec 28, 2018
[[TitleContent]]

At present, u izgradnji domaćim građevinskim, više i više građevinske jedinice počele koristiti mobilne aluminijske skele za gradnju, korist. Većina aluminijske skele možemo vidjeti su napravljeni zavarivanjem, što zahtijeva zavarivanja imati strogu kontrolu kvalitete u proizvodnji.

 

Po mišljenju stručnjaka industrije, aluminijske skele može bolje osigurati sigurnost operacije. Među njima, mali dijelovi skloni podržava, univerzalni kotači i posebnu ogradu okviri su važni čimbenici za sigurnost. Ukratko, treba sadržavati kompletne aluminijske skele: okvir, vezati štap, dijagonalni kravata štap, ograda okvir, H ograda, koja obilazi odbora, platforma odbora, univerzalni kotač, podesive noge, dijagonalni podrška, itd.

 

Mobilne aluminijske skele se razlikuje od zajedničke platforme skele dugotrajne željeza i nepravilno korištenje je također važan razlog. Prije izgradnje i korištenja aluminijske skele, sve komponente i cijevi treba pregledati kako bi se osiguralo da dijelovi su netaknuta i da cijevi bez pukotine, cijeđenje i neravnine. Pri stvaranju, osigurati adekvatno stabilnu i snažnu podršku pruža katu zgrade i aluminijske skele.

 

Kada radite u okruženju s vanjske podrške, obratite se dobavljaču ili proizvođaču i raditi prema uputama dobavljača. Kada kreće aluminijske skele, morate paziti da u blizini električnih uređaja, kao što su žice u zraku; Svi moraju napustiti skele i počistiti sve ostatke pod stalak. www.eg-scaffold.com