Koje su konvencionalne vrste skela?

May 05, 2018
[[TitleContent]]

Zapravo, postoje mnoge vrste skela, a ovisno o projektu, vrsta skele je također različita. Bez obzira koju vrstu skele, u osnovi se koristi na gradilištu za vanjske zidove, uređenje interijera ili mjesta gdje je visina previsoka da bi bila izravno konstruirana. Uglavnom je za građevinske radnike da rade na gore ili dolje, ili da održavaju vanjske sigurnosne mreže, te da instaliraju komponente na velikim visinama. ,

 

Jednom riječju, skele se odnose na uređaje izgrađene izvan zidova i zidova zgrada i opreme, kao i uređaji ugrađeni u zgradu za polaganje i ukrašavanje podova na različitim podovima i unutar opreme. Obično je izrađen od bambusa i drveta. , čelika ili sintetičkih materijala.

 

Iz perspektive korištenja skele za razlikovanje, uglavnom su skele, skele, potpuna skela, skele skele. Naravno, vrsta skele se također može podijeliti prema formuli za postavljanje, uključujući jedan redak, dvostruki red, više redaka, punu dvoranu, punu visinu, crossover, posebnu vrstu i slično.

 

Među njima, puna skela odnosi se na šahovsku vrstu skele postavljenu na instalaciju i ukrašavanje unutarnjih stropova, postavljanje radnih površina itd. Uglavnom se koristi za ukrašavanje vrha zgrada s jednosobnim tvorničkim zgradama, izložbenim dvoranama , i gimnazije. gradnja. Obično se sastoji od stupova, poprečnih nosača, braces, škare i drugih komponenti.

 

Ova puna skela može se jednostavno podijeliti u dvije vrste, jedna se uglavnom koristi za platformu za rad osoblja, a druga se uglavnom koristi za nositi okvir za opterećenje, a okvir za opterećenje mora biti provjeren kako bi se osiguralo da je u uporabi , Vrijeme je da ostanemo čvrsto.

 

Temelj skela je vrlo važan. Ispod samostalnog temelja nalazi se "poderani pod" koji se razlikuje od prethodnog iskopa jednog temelja. Uglavnom se koristi u projektima s lošim geološkim uvjetima i malim površinama. Samo postavljanjem čvrste temelje, skele postavljene na njega mogu osigurati sigurnost i stabilnost.

 

Ukratko, bez obzira na vrstu skele koja se koristi, mora se paziti kada ga podignete. Nemojte propustiti neke male detalje. Često će to izravno utjecati na uobičajenu uporabu skela u kasnijem razdoblju i time utjecati na uvjete građenja građevinskog projekta.http: //www.eg-scaffold.com/