Koje su prednosti vođene podizne skele i velike oplate?

Aug 22, 2018
[[TitleContent]]

Uz kontinuirani razvoj ljestvice i brzine raznih građevinskih projekata, postavljaju se veći zahtjevi na gradnju skela i velikih oplata. Zbog toga se rađaju sigurni, ekonomični i praktični podizni skuteri za vožnju i velike oplate.

U usporedbi s tradicionalnim podnim stalnim dvostrukim skelama, vodilice podiznih skela uvelike smanjuju materijal koji se koristi za jednokratni ulaz, čime se poboljšava brzina iskorištenja materijala za promet. Budući da je podizni stalak za vođenje jednostavan za rukovanje, manje je vjerojatno da će operacija biti pogrešna. Niski intenzitet i smanjeni unos radne snage.

Budući da toranjska dizalica nije zauzeta tijekom procesa korištenja, napredak gradnje ubrzava se; Osim toga, podizni skeleri tipa za vođenje mogu ostvariti kontinuirani višeslojno podizanje ili spuštanje, naročito u fazi ukrašavanja, okvir se može spustiti četiri sloja odjednom, što može bolje zadovoljiti ukras. Zahtjevi gradnje.

U skladu s karakteristikama projekta, velika oplata od čelika odabrana su kao vodeći oplate za konstrukciju, a armiranobetonski zid od lijevanog željeza je vodeći proces za organiziranje ritmički uravnotežene konstrukcije. S ovom metodom gradnje, proces izgradnje je jednostavan, brzina konstrukcije je brza, inženjerska struktura je dobra, a seizmička izvedba je snažna. Betonska struktura izlijevanog zidnog betona lijepa je dobra, a ne treba žbukati, što može smanjiti proces, uštedjeti resurse i smanjiti gradnju rubbish.http: //www.eg-scaffold.com/