Koje su prednosti podesive podloge u aluminijskim skelama?

Apr 03, 2018
[[TitleContent]]

Trenutno, aluminijska skela na tržištu može se podijeliti u dvije vrste ovisno o tome postoje li podesive podloge. Jedna je aluminijska skela bez podesive podloge, a druga je aluminijska skela s podesivom podnožju. Ovdje podesivo podnožje se odnosi na pribor koji se koristi u aluminijskim skelama za spajanje kotača i okvira.

U stvarnoj uporabi podesiva podloga aluminijskih skela može se proizvoljno podesiti unutar određenog raspona prema specifičnim uvjetima izravnavanja tla, tako da ploča antene radne platforme aluminijskih skela ostaje stabilna. Stoga je aluminijska skela bez podesive podloge visoki uvjet za upotrebu izravnavanja tla, jer ravnost tla izravno utječe na stabilnost podignutog aluminijskog skela.

Ako koristite aluminijsku skelu bez podesive podloge na neravnom terenu, osoblje koje stoji na njemu očito će osjetiti skele i lako se prevrnuti ili urušiti što može rezultirati vrlo ozbiljnim posljedicama. U ovom trenutku, skela s aluminijskim legurama bit će osjetljivija na vanjske sile, zbog čega rad na visokim nadmorskim visinama postaje riskantniji.

Aluminijska skela s podesivom bazom može nadvladati gore navedene probleme, ima niske zahtjeve za konstrukciju i može postići najstabilnije radno stanje kombiniranjem stvarnog različitog tipa tla. Danas je većina aluminijskih skela dizajnirana da bude podesiva od 0.4m do 0.6m. Osoblje graditeljstva može se prilagoditi prema specifičnim uvjetima tla, sve dok ravnina radne platforme ne bude u skladu sa zahtjevima sigurnosti skela aluminijske legure i osigurava ukupnu stabilnost skele.

Osim toga, aluminijska skela može se graditi na stepenicama tla. Jednostavno je podesiti visinu podesive postolje na dnu kako bi zadovoljila zahtjeve stepenastog poda. Stoga biste trebali odabrati aluminijsku skelu s podesivom podnožju, što je praktičnije za korištenje.http: //www.eg-scaffold.com/