Raznih metoda proračuna za izgradnju skele

Dec 06, 2018
[[TitleContent]]

Postoji mnogo mjesta za izgradnju skele koje moraju biti izračunati unaprijed, tako da se građevinski projekti mogu provoditi više razumno i sigurno. U postupak izračuna ponegdje teško će se susresti. Kako izračunati ta mjesta postala briga problem.

 

Prvi je obračun vanjske skele zgrada kao i na sloj, koji se izračunava množenjem vrh visina vanjski kat za vanjski zid zidanje oboda vanjskog zida; odgovarajući vanjski korak ruku okvir pomnožene faktorom 0,5. U izračun širine zgrade je uzak, u gornji vanjski šator podignut na niži krov i gornji vanjski skele bi trebao biti postavljen na visini od niži krov Gornja usta.

 

U normalnim okolnostima, visinu vanjskog zida krunište zid na vanjski zid može računati na gornjoj površini krunište zid; Kada vertikalna visina žlijeb pregradom prelazi 50 cm, skele mogu se izračunati kao krunište zid. Ako se koristi osnovna struktura izgradnje, izračun vanjske skele izračunava se prema odredbama odgovarajuće vanjske skele i promet materijala u dugotrajnu pod-stavku množi se faktor 0,7. Pri izračunu unutarnjih zidnih skele, obično nije potrebno odbiti visina zauzeli prsten greda. www.eg-scaffold.com