Jedinstven dizajn aluminijske skele i priključka

Mar 11, 2019
[[TitleContent]]

Jedinstven dizajn aluminijske skele i priključka

Cjelokupna struktura aluminijske skele ima konstrukcijsku strukturu "gradivnog bloka", komponente su standardizirane i nema labavih dijelova. Bez ikakvih alata za ugradnju, dva radnika mogu u kratkom vremenu izgraditi 20-metarsku radnu platformu. Dijelovi su lagani i jednostavni za ugradnju, rukovanje i skladištenje. Težina aluminijske skele je samo 1/3 težine tradicionalne čelične skele, bez brige o drobljenju tla.

 

Komponente aluminijske skele imaju visoku čvrstoću spoja, stabilnost, znanstveni dizajn potpornog mehanizma, a ukupna struktura je sigurna i stabilna. Sila odvajanja oštećenja zgloba Guanyu skele doseže 4100-4400 kg, što je mnogo veće od dopuštene sile izvlačenja od 2100 kg. Maksimalna nosivost 12-metarskog dvostrukog širokog okvira je do 500 kg.

 

Svi dijelovi aluminijske skele izrađeni su od posebne aluminijske legure, koja je 75% lakša od tradicionalnog čeličnog okvira. Ona prihvaća novu tehnologiju hladnog rada unutarnje ekspanzije i vanjskog tlaka, koja se lako i brzo instalira. Opremljen je kotačima visoke čvrstoće i može se pomicati. Takve skele zauzimaju bolji tržišni segment umjesto tradicionalnih proizvoda. Www.eg-scaffold.com