Specifičan način naknadne kontrole skele

Oct 27, 2018
[[TitleContent]]

Jedan od najvažnijih aspekata skele prije nego je stavljen u uporabu je inspekcija. Ovaj je korak vrlo važan za provjeru kvalitete proizvoda. Nakon podizanja i sklapanja skele, provjerava se nakon pregleda, prihvaćanja i potvrde, a obavlja se rad; nadležni glavni inženjer, voditelj tima policaja i redoviti sigurnosni tehničari moraju biti organizirani i provjereni zajedno, a popunjava se obrazac za prihvaćanje.

Prije svega, temeljni tretman, praksa i dubina skele moraju biti ispravni i pouzdani; raspored polica, razmak stupova i vodoravne šipke trebaju zadovoljavati zahtjeve; montaža i montaža police, uključujući izbor nosivih alata i ključnih točaka, trebaju zadovoljavati zahtjeve. Pored toga, zid pokazuje na skelu ili fiksni dio strukture treba biti siguran i pouzdan; potpora za škare i dijagonalna potpora trebaju zadovoljavati zahtjeve.

Drugo, sigurnosni i sigurnosni uređaji skele moraju biti djelotvorni; zatezanje pričvrsnih elemenata i vezivanje moraju biti u skladu s propisima. Instalacija dizalica, žičanih užadi i bumova za skele treba biti sigurna i pouzdana, a polaganje skela mora biti u skladu s propisima. Obično redoviti proizvođači to će učiniti vrlo dobro, čineći skele naširoko koristi u oglašavanju, općinskom, prijevozu, cesti i rudarstvu departments.http: //www.eg-scaffold.com/