Važnost postavljanja letvice u aluminijske skele

Jul 26, 2018
[[TitleContent]]

Aluminijske skele Soklovi možda upoznati mnoge ljude. To je zapravo komponenta koja je postavljena okomito na rubu vrhunske radne platforme za zaštitu za osoblje iz se slučajno stao na pri radu ili bi na platformu rada odbora. Stvari u toranj nanijeti štetu zemaljsko osoblje.

 

U normalnim okolnostima radnici koji rade na visini rijetko obratite pozornost na svoje vlastite noge. To često predstavlja skrivene opasnosti za sigurnost. Ako nema Soklovi za aluminijske skele, ljudi slučajno stati na zraku pri radu na visini, ili rad platforme griješi. To je nezamislivo ubiti objekata na terenu i razbiti ih na druge ljude na zemlju. Stoga, za aluminijske skele, podnu letvicu moraju koristiti zajedno.

 

Kvalificirani aluminijske skele Soklovi je dizajniran u skladu s europskim standardni EN1004, visine 0.1 m u skladu s zahtjevima zaštite rada i za instalaciju, a prenosivost. Neki proizvođači dizajn aluminijske skele Soklovi biti preklopni i mogu se grupirati za jednostavno rukovanje i skladištenje.

 

Za kontrolu kvalitete građevinskih aluminijske skele, mora prvo pokupimo sirovina, slijedi kontrola proizvodnog procesa. Osim sirovina skele tijelo sirovine pribor su također kritični.http://www.eg-scaffold.com/