Izvrsna obilježja konstrukcijskog dizajna i upotrebe skele za pričvršćivanje

May 28, 2018
[[TitleContent]]

Postoji mnogo različitih vrsta skela, od kojih se svaki razlikuje od ostalih. Poput skele za zatvaranje vrata, prikladan je za korištenje prilikom utovara i istovara. Sigurno je i pouzdano, tako da igra vrlo važnu ulogu u današnjem životu, posebno u građevinarstvu. Dekoracija je praktičnija i prikladnija.

Kao konvencionalna skela u građevinskoj industriji, skele za okruglu čašu često se koriste za izgradnju velikih razmjera, montažu stadija, skladište skladišta i slično. U skladu s posebnim zahtjevima gradnje, skela s okvirom za zatvaranje može se upotrijebiti za izradu raznih građevinskih uređaja kao što su jednodijelni, dvostruki nosači, potpornji okviri, potpornji stupići i podizni stalak s različitim veličinama modula i opterećenja od 0,6 m , Provjerite izgled krivulje.

Štoviše, skela se može koristiti zajedno s podesivim donjim držačem, podesivim gornjim nosačem, dvostrukim podešavanjem rane rušenja, poklopcem, poklopcem i sl. I može se koristiti zajedno s različitim skelama od čeličnih cijevi kako bi se postigla raznovrsna svestranost. Ne samo da se može podići na nejednakim stazama i stepenicama; može podržati ljestve u obliku matrice kako bi se postigla ranija rušenja matrica; također može postaviti pristupne ceste kako bi izazvalo letenje krila; ostvariti različite funkcije podrške;

Skela za zatvaranje vrata sastoji se od tri tipa komponenata: vertikalni stup, poprečni presjek i dijagonalna vučna šipka. Pola, poprečna šipka i dijagonalna šipka za izvlačenje izrađeni su u tvornici, što ne samo da sprječava jednostavno skidanje tradicionalnih skela, već i lako oštećenje. Problem je smanjiti gospodarski gubitak građevinske jedinice; istodobno ne postoje aktivni dijelovi za blokiranje kako bi se izbjegle potencijalne sigurnosne opasnosti.

U uporabi, samo poprečni štapovi poprečne šipke skele za okruglu šipku moraju biti umetnuti u odgovarajuće šiljaste rupe na polu i sklop je završen nakon točenja, čime se smanjuje vrijeme rada i naknada za rad, smanjujući tereta i smanjenje ukupnih troškova. Osim toga, aksijalna snaga prijenosa vertikalnog pola čini skelom u trodimenzionalnom prostoru, visokoj strukturnoj čvrstoći, dobroj ukupnoj stabilnosti i pouzdanom otporu aksijalnog otpora.

U okviru okvira za zatvaranje vrata se koristi nezavisni klin za umetanje samookramirajućeg mehanizma. Zbog zabravljivanja i gravitacije, čak i ako se vijak ne zategne, ne može se izvaditi utikač. Štoviše, utikač ima samookrivljivu funkciju, koja se može zaključati ili odspojiti tako da se deblokira utikač koji se rastavlja, a kontaktna površina između pričvršćivača i stupa je velika, čime se povećava čvrstoća na savijanje čelične cijevi i osiguravajući kombinaciju dviju. Skew se neće pojaviti.http: //www.eg-scaffold.com/