Razlika između aluminijskih skela i tradicionalnih skele

Jun 04, 2020
[[TitleContent]]

Većina skele na tržištu danas je uglavnom izrađena od željeza i čelika, a ova vrsta sirovina skele je vrlo nespretan za korištenje, a cjelokupno planiranje je sirova, a sigurnosna funkcija je niska, što je uzrokovalo ponovljene nesreće kao što su slučajni kolaps skele na tržištu. . U nekim razvijenim zemljama već je razvijena aluminijska sirovina i naširoko se koristi od strane korporativnih korisnika. Zbog visoke čvrstoće veze njegovih komponenti i znanstvene podrške organizacijskog planiranja, cijela struktura je sigurna i stabilna. Svi koriste jednostavan i čvrst aluminij kao sirovina. Težina skela je puno lakši od tradicionalne skele, tako da je vrlo pogodan za korištenje.

Prije svega, sve komponente aluminijske legure skele izrađene su od posebnih aluminijskih materijala. Komponente su lagane težine i lako se instaliraju i kreću. Snaga priključka komponenti je visoka, a odabran je unutarnji ekspanzija i vanjski tlak, a nosivost je mnogo veća od one tradicionalne skele.

Treće, to je jednostavan i praktičan za izgradnju i rastavljanje izvana. Usvajanje planiranja sastavnih blokova i instalacija nije potrebna. Jaka primjenjivost, pogodan za različite vrste operativnih kanala, a operacija je vrlo proizvoljna.

Ukratko, aluminijska skele temeljito nadmašuju tradicionalne željezne i čelične skele u smislu profesionalnog planiranja i sigurnosnih značajki. Sada u Kini, sve više i više korporativnih korisnika koriste aluminijske skele.

https://www.eg-scaffold.com