Razlika između aluminijskih skela i skela vijaka

Jul 12, 2019
[[TitleContent]]

Aluminijska skela se razlikuje od svoje strukture i može biti strukturalno podijeljena na vijčanu skelu od aluminijske legure i skelu od legure aluminijske legure. Prvi je sastavljen sa svim vijčanim strukturama, a trošak rada je velik, ali struktura je jednostavna i ležaj je dobar. Vijčana aluminijska skela dokazana je na tržištu i široko je prihvaćena od strane kupaca i prihvaća strukturalni koncept vijčanih skela.

Aluminijska skela vijka je izravno povezana vijcima tijekom ugradnje, što je jednostavno i praktično, uvelike štedi troškove rada i poboljšava radnu učinkovitost. Izgled je lijep i podnošljiv, a trošak nabave okvira utikača na tržištu veći je od troška aluminijskog okvira s vijkom.

Zajednički pribor za vijčanu aluminijsku skelu uključuje četverokutni rukav, kvadratnu glavu, bazu, oslonac, križnu ruku, viseću dizalicu i glavu brojača. Napravljen je od visokokvalitetnog zavarivanja od legure aluminija, a njegove su osobine lijepe, izdržljive, velikodušne i praktične. Aluminijska skela utikača može se prilagoditi prema zahtjevima kupca. Www.eg-scaffold.com