Tipska skela ima jedinstvenu i stabilnu strukturu

Mar 10, 2019
[[TitleContent]]

Kako bi se zadovoljile potrebe razvoja tržišta, uveli smo naprednu opremu za proizvodnju skela za razvoj i proizvodnju skelskih ploča. Kao najčešće korištena oprema za letenje, česta upotreba skela čini održavanje i popravak posebnim. važno.

 

Konstrukcijski dijelovi skele na skelama izrađeni su od ojačanog najlona s visokim prinosom i naprezanjem da izdrže velike udarne sile. Tijelo cijevi je izrađeno od ojačanog materijala od staklenih vlakana i ima jaku vlačnu čvrstoću. Kao jednostavna za izgradnju, najsigurnija i najsnažnija skela, naširoko se koristi širom svijeta.

 

Skele tipa diska imaju jedinstvenu patentiranu konstrukciju sa stabilnom strukturom kako bi se osiguralo da anti-drop konektor ima vrhunske performanse bez jake čvrstoće i da je superiorniji od drugih sličnih proizvoda u svijetu. Ugrađeni pričvrsni elementi dijagonalne dijagonale smanjuju izobličenje okvira i poboljšavaju skelu radi postizanja optimalne robusnosti i stabilnosti.

 

Sklopna skela opremljena je najprikladnijom vertikalnom, ravnom ljestvicom koja je ugrađena, čime se smanjuje broj dijelova koji se koriste na istoj visini. Osiguravanje da korisnik može sigurno doći do položaja platforme prikladan je za eksplozivnu atmosferu visokog rizika kako bi se osiguralo nesmetano odvijanje uspona. Www.eg-scaffold.com