Pažnja aluminijskih skela u izgradnji visokih zgrada

Dec 15, 2018
[[TitleContent]]

Cjelokupna konstrukcija aluminijske skele je konstrukcijska kombinacija "građevni blok" sa standardizacijom i bez dijelova na dijelovima. Stoga nam u vrijeme instalacije trebaju samo dva radnika, a za kratko vrijeme možemo izgraditi radnu platformu iz zraka, bez instaliranja alata.

Kada se aluminijska skela primijeni u konstrukciji visokih zgrada, oblikovana potporna konstrukcija koju treba ojačati rotacijskim širenjem i skupljanjem primjenjuje se na vanjski balkon, konzolnu gredu i geometrijski dio varijabilnog dijela. Karakteristike visokogradnje su učinkovitije; i rešetka je oslonjena na dno. Navedeno treba formulirati u skladu s brojem kalupa za gradnju i treba ga rastaviti vijcima kako bi bili u osnovi finalizirani, sastavljeni, standardizirani i vrlo svestrani.

Aluminijska skela preuzima funkciju okvira za penjanje. Potrebno je 3 do 5 da bi se uštedjeli troškovi rada za okvir za penjanje i učinak skraćivanja razdoblja izgradnje. Učinak je vrlo značajan i trošak se može smanjiti. Trošak materijala je spremljen. Tijelo penjališta je 4 do 4,5 puta. Prema napretku konstrukcije, omjer podizanja od poda do poda je 40% niži od dvostruke vanjske površine skele.

Aluminijska skela je povezana s osi svakog čvora vertikalnog glavnog okvira i donjeg sustava sile prijenosa grupe nosećih nosača, a sila točke je razumna i ukupna stabilnost. Vertikalni glavni okvir čelični okvir vodič Vertikalni unutarnji okvir glavnog okvira treba instalirati i rastaviti promjenom visine građevinskog sloja; vanjski i vanjski dijelovi upotrebe su jednostavni za uporabu u civiliziranoj konstrukciji, a oblik je pravilan, ravan i lijep. http://eg-scaffold.com/