Prednosti skela s kopčom i način postavljanja stupova

Aug 08, 2019
[[TitleContent]]

Dakle, spajanje skela na skele povećava sigurnost police za visinu u odnosu na druge popločane skele. Svaka jedinica skela s gumbom sigurna je na rešetke. Osim što smanjuje visoke troškove održavanja po osobi, izgled iste, prelijepo srebro također poboljšava imidž projekta. Pocinčana metoda obrade površine produžuje vijek trajanja čelične cijevi na 15-20 godina.

Postoje dva načina postavljanja stubova za skele, jedan je unutarnja veza, a drugi vanjska veza. Na taj je način duljina priključne staze nakon svakog kruga 500 centimetara u sigurnom rasponu, a stup se može spojiti beskonačno visokim, no kao i kod specifikacija, potrebno je pravovremeno izvesti konzolnu i stručnu argumentaciju način.

Sav pribor diskovnih skela izrađen je prema važećem nacionalnom standardu JGJ231-2010, stup je zavaren nisko legiranim konstrukcijskim čelikom Q345B, poprečna prečka izrađena je od čelične cijevi od materijala Q235, uobičajene specifikacije za poprečne trake su 1,8 metara i 1,5 metara, više od skele s kopčom od kuglice 0,6 metara i 0,9 metara mnogo su širi, što izravno smanjuje količinu korištenog čelika i poboljšava građevinski prostor.

www.eg-scaffold.com