Strukturne značajke Super visoke skele i izračun količine inženjering

Oct 06, 2018
[[TitleContent]]

Super visoka skela se nalazi unutar zgrade. Nakon svakog sloja zida prebačen na gornji kat i izgrađen novi sloj zidarstva. Može se koristiti za zidanje i uređenja unutarnjih i vanjskih zidova. Razlikuje se od drugih skeleta u da koristi manje materijala, ali često je instaliran i demontira, tako potrebno je da bude lagana i fleksibilna i povoljna za instalaciju i rastaviti. Struktura je podijeljena na preklop tipa, stup tip, vrstu portalne i slično.

 

Inženjering količina ultra-visoke skele se obračunava prema građevinsko područje. S obzirom na karakteristike industrijskih objekata i civilne građevine, kvota izračunava zasebno. Kada visina zgrade izračunava 3.6 m prema Površina svakog kata, kada visina poda prelazi 3,6 m, izračunava se po jedan red skele.

 

Prema izračunu pravilima pune dvorane skele, pun skele treba izračunati, izračunava skele po 50% građevinsko područje dijela. Skela bez dio građevinsko područje izračunava se zasebno prema odgovarajućim propisima projekt. Općenito, super visoke skele se izračunava u m2 površina vertikalne projekcije zida. Puni skele obračunava se prema horizontalna projekcija područja montaža, bez odbitka kraj splavi i na column.http://www.eg-scaffold.com/