Konstrukcijski dizajn i sigurnosna provjera aluminijskih skela

Dec 07, 2018
[[TitleContent]]

Aluminijska skela se odnosi na skele od legure aluminija. U usporedbi s tradicionalnim bambusovim skelama i čeličnim skelama, aluminijski skele imaju veće prednosti. Njegova težina je jedna trećina od tradicionalnih željeznih skela, aluminijski skela s univerzalnim zglobovima je trokutasto spojna struktura, i to je najstabilnija sila.

 

Aluminijski skela usvaja dizajn tipke i ne zahtijeva instalacijske alate. To štedi vrijeme i trud i poboljšava učinkovitost rada u usporedbi s tradicionalnim skelama. S ovim prednostima, aluminijska skela je široko promovirana i korištena u Kini. Prije izrade i korištenja aluminijskih skela, molimo provjerite sljedeće da je točan.

 

Pregledajte sve komponente kako biste osigurali da su komponente netaknute, a neispravni dijelovi trebali bi se nadopunjavati ili zamijeniti u vremenu; također treba provjeriti sve zglobne spojeve za lemljenje kako bi se osiguralo da se svi lemni spojevi ne lijepe; cijevi su pregledane, sve cijevi su bez pukotina; nema ekstrudiranja ili bumps Objavljeni očiti crijeva. Cijevi s više od 5 mm udubljenja ne smiju se koristiti; niti podesive noge moraju biti čiste i podmazane. www.eg-scaffold.com