Izbor skloni ljestve u aluminijske skele

Mar 09, 2019
[[TitleContent]]

Skloni ljestava unutar skele aluminijska nije potreban pribor za proizvod, ali mnogi ljudi ne znaju da li kupiti ili ne prilikom kupnje proizvoda, a što je malo sklon ljestve biti praktičnije. Treba li aluminijske skele za uspon na ljestvici ovisi uglavnom o dva aspekta. S jedne strane, da li treba nositi određenu težinu prilikom penjanja.

 

Aluminijske skele sama može se koristiti za penjanje. Na osoblje može popeti do 90 stupnjeva uz aluminijske skele. Međutim, za građevinski radnik koji mora nositi određenu težinu, penjanje uz ljestve 90 stupnjeva ravno je teži i sklona nesrećama. Ako morate nositi teške terete konstrukcija uređaja, to je najbolje kupiti dijagonalno ljestve.

 

S druge strane, to je potrebno uzeti u obzir visinu penjanje. Budući da aluminijska skela se može popeti do 90 stupnjeva, nije teško popeti se 3-5 m, ali ako naiđete desetak ili čak 30 metara aluminijske skele pri penjanju na vrh aluminijske skele ravne ljestve , to je vrlo umoran, pa ako aluminijske skele je 6 metara, skloni ljestve dodavanja prema stvarnim potrebama.

 

Ako aluminijske skele treba odabrati dijagonalno ljestve, odaberite 75 stupnja skloni ljestve ili ljestve 45 stupnjeva skloni. Dugogodišnje praktično iskustvo nam govori da 75 stupnjeva skloni ljestve je naravno najbolja, ne samo jednostavan za korištenje, ali i lako za pohranu, koja može donijeti više pogodnosti korisnici. www.eg-scaffold.com