Vrste skela i sigurnosne zahtjeve i kako provjeriti

Apr 02, 2018
[[TitleContent]]

Što je skele? Postoje različite vrste? Osim toga, što su sigurnosni zahtjevi za skele? I kako provesti erekcije i skupština nakon prihvaćanja? Svrha gore navedenih pitanja je to pustiti svatko znati što će biti rečeno u nastavku. Kao rezultat toga, učenje i savladavanje može biti namijenjena poboljšanju učinkovitosti učenja.

 

Što je skele? Točni i profesionalni odgovor na ovo pitanje je:

Skela, naziva se skele ili skele, je privremena struktura podržava radna snaga i materijal za pomoć u izgradnju, održavanje i popravak zgrada, mostova i drugih umjetnih struktura. Skele su naširoko koristi na web-mjesto da biste dobili pristup visine i područja koje bi se inače teško. Skela se također koristi u prilagođene obrasce za oplate i nosive skele, tribina sjedenje, koncertnih pozornica, pristup/gledanje kule, izložbene prostore, spremište rampe, pola cijevi i umjetničke projekte.

 

A. vrste skele

Prema mjestu erekcija mogu se podijeliti u vanjske skele i unutarnje skela;

Prema različitim materijalima, može se podijeliti u drvene skele, bambus skele i čelične skele.

Osim toga, prema strukturnom obliku razlikovati, postoje tip stupova skele, skele mosta, portala skele, suspendirane skele, viseće skele, skele skele i puzeći skele i tako dalje.

 

B. sigurnosni zahtjevi za skele

(1) razni materijali koji se koriste u podizanju skela mora biti osposobljen i zadovoljavaju zahtjeve za upotrebu. Ako je na visokoj razini skele, temelj mora biti čvrsta. Ako je potrebno, izračuni vrše se prije erekcije, da li to mogu ispuniti uvjete opterećenja. Osim toga, mi također moraju poduzeti mjere kao što su odvodnja.

(2) tehnologija montaža skele moraju biti u skladu sa relevantnim propisima i specifikacijama. Nakon završena montaža čeličnih cijevi, nosači, skele odbora i točke povezivanja na vrhu ne može ukloniti.

(3) osnivanje skele moraju biti u stanju izdržati pritisak skele i rad, a temelj bi trebao biti ravan. Pri podizanju i uklanjanju, čuvar zone treba postaviti. U slučaju jakog vjetra ili nevremena, skele mogu biti podignut ili rastaviti. Osim toga, demontaža treba provoditi od vrha do dna.

C. prihvaćanje skele

Prihvaćanje skele se općenito provodi nakon skele je podignut i skupi. Određenog sadržaja je:

Da li temelj skele se pravilno rukuje i dubina s vodovima je točno i pravilno. Raspored polica, Poljaci i razmak između velikih i malih tračnica su zahtjevima. Da li skele je spojen u ili fiksni dio strukture je siguran i pouzdan. Osim toga, da li je sveobuhvatan i za mjere opreza i sigurnosti devices.http://www.eg-scaffold.com/