Skele u procesu izgradnje, nadogradnje i povezivanja

May 02, 2018
[[TitleContent]]

Brz razvoj znanosti i tehnologije, nove tehnologije, novog materijala, nova tehnologija stalno, vrste proizvoda skele i sve više, visoko čvrstoća aluminijske legure materijala je sve više i više opsežna primjena u tom pogledu, s prednostima različitih aspekata, omogućuje skele domaćim mnogim poduzećima i ustanovama, hotelima, održavanju opreme i čišćenju čišćenja, postupno se upotrebljava.

U procesu primjene, skele strukture i koristiti nakon detaljne provjeriti sve detalje su točni, uključujući i provjeriti sve komponente, kako bi se osiguralo da su svi dijelovi netaknuti, dijelovi defekta treba pravovremeno nadopuniti ili zamijeniti; Osigurajte da svi lemni spojevi nisu lemljeni; I nema pukotina u svim dijelovima; Bez ekstruzije ili čekanja, postoje očigledne udubine, a sve cijevi s više od 5mm uvlačenja ne smiju se koristiti. Navojni dijelovi podesive noge trebaju biti čisti i podmazani.

Kako bi se osigurala maksimalna sigurnost skela u procesu konstrukcije i uporabe, treba strogo slijediti instalaciju. Prvi korak je provjeriti sve komponente na mjestu kako bi se osiguralo da tlo na kojem se skela gradi i premješta može pružiti dovoljno stabilnu i čvrstu podršku. Maksimalna nosivost svake skele iznosi 750 kg, a maksimalna težina pojedinačne platforme je 250 kg. U procesu konstrukcije i uporabe može se penjati samo unutarnji dio skele, a radna visina bilo koje kutije ili drugih visokih predmeta ne može se koristiti na platformi.

Kada se gradi skele, podizanje dijelova skele mora biti izrađeno od pouzdanih materijala, kao što su posebna podizna podizača, grubo uže itd., I koristiti sigurnosni pojas; U slučaju nestandardnog ili velikog skela treba koristiti vanjsku podlogu ili težinu, a na dnu se koristi težina kako bi se spriječilo prevrtanje velikog skela; Kod rada u vanjskom okruženju, težinu se treba koristiti s čvrstim materijalom, koji se može staviti na nogu za preopterećenje, a težinu treba staviti na sigurno kako bi se spriječilo slučajno uklanjanje.

Tu je i kretanje skela, koje može izvoditi samo radna snaga za vožnju donje razine cijele police; Prilikom kretanja obratite pozornost na uređaje u blizini, osobito na zračne linije. Nitko ili drugi objekt nije dopušten u slučaju pada ili ozljede; Kada je vanjska oslonac izvan zida, vanjska oslonac može ostaviti tlo samo dovoljno udaljenosti; Da bi se izbjegle prepreke, visina skele ne bi trebala prelaziti 2,5 puta minimalne veličine baze.http: //www.eg-scaffold.com/