Montažni nosači s ugrađenim zidnim i tankim pločama

Apr 26, 2018
[[TitleContent]]

Izrada zidnih priključaka u priboru za skele:

Dodatni pribor će se neizbježno povezati sa zidnim elementima i zgradama kako bi se osigurala pouzdana veza. Pored izračuna zidnih elemenata, instalacija bi trebala udovoljiti zahtjevima; pribor za skele su u kutu skele, a oba kraja skele ne bi trebala biti zatvorena. Uz dodavanje zidnih zglobova, vertikalni razmak ne smije biti veći od 4,0 m; na mjestu izvan skele zbog postavljanja zaštitnih skloništa ili sigurnosnih mreža i podvrgnutih ekscentričnim opterećenjima treba dodati dodatne elemente zidova, a horizontalni razmak ne bi trebao biti veći od 4,0 m.

Dodatni pribor u zidu treba obratiti pažnju na napetost i pritisak medvjeda, standardna vrijednost njenog nosivog kapaciteta ne bi smjela biti manja od 10KN, čak i zid i nosač, priključak zgrade bi također trebao imati odgovarajuću čvrstoću veze; kada je gornji sloj za pričvršćivanje priboru visok. Za gornje dvije korake susjednih zidnih priključaka moraju se primijeniti privremene mjere za hvatanje kraka, kako bi se osigurala stabilnost skele dok se zidni element ne podigne i zatim ukloni.

Pribor za skele u zidu kada se montaža, relativno relativno, relativno pogodna okomita na zid, ne može biti nagnuta prema gore, čak i zidni dijelovi ugrađeni u zidni dio moraju biti pouzdani i pouzdani; na pribora za skele u zidu treba biti pričvršćivanje na gornje i donje pričvršćivače za konstrukciju.

Ugradnja sustava potpornja tankih ploča u pribor za skele:

Što se tiče potpornog sustava tanke ploče u skelarama, kada se zapravo koristi, dužan je prihvatiti tip stupa, podupirač tipa ili podnožje. Dizajn sustava podrške također treba provesti u skladu s relevantnim odredbama sadašnjeg nacionalnog standarda "Kodeks prihvaćanja kvalitete gradnje betonskih konstrukcija".

Uz kapacitet dizanja strojeva za podizanje, treba uzeti u obzir i broj blokova podignutih tankom pločom u priboru za skele. Treba razmotriti i upotrebu ručnog paletiranja i rušenja i postavljanja tanke ploče. Kada je pločica privremeno parkirana na kobilici nosivog sustava ili na već instaliranoj tankoj ploči, potrebno je obratiti pažnju na to je li potporni sustav pregrade za parkiranje ploče preopterećen, kako bi se spriječila potporna kobilica ili tanka ploča razbijanje na mjestu, i uzrokovanje propadanja odbora. .http: //www.eg-scaffold.com/